Barbora laiendas kojukandeteenuse ala Harjumaal ja Tartu ümbruses

BNS
Copy
Foto: barbora

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora laiendas sellel nädalal kojukandeteenuse ala ja lisas Harjumaal teeninduspiirkonda Keila-Joa ja Türisalu suvituspiirkonna ning Saku taga asuvad elamupiirkonnad, Tartu maakonnas on kojutellimise võimalus kõrvuti Tartu lähiümbrusega ka Nõos ja Luunjas.

«Oleme sel kevadel Barbora kojutarnevõimekust märkimisväärselt kasvatanud – seda ennekõike Eesti suuruselt teise linna Tartu lisandumise näol aprilli alguses, millele lisandusid nüüd kokku ligi 3700 majapidamisega piirkonnad Harju- ja Tartumaa ,» ütles Barbora tegevjuht Kirke Pentikäinen pressiteate vahendusel.

Harjumaal Saku vallas laiendas Barbora kojukandeteenust Kasemetsa ja Metsanurme külasse ning nende ümbrusesse ning kojuvedu toimub seal iga päev. Nõos ning Keila-Joal ja Türisalu piirkonnas toimub kojukanne kaks korda nädalas – teisipäeviti ja laupäeviti.

«Keila-Joa ja Türisalu piirkonnas ootame suvel suurenevat nõudlust, kuna paljudel pealinlastel on seal suvekodud-suvilad,» märkis Pentikäinen, lisades, et nad üritavad oma teeninduspiirkondade laiendamisel katta ka Tallinna ja Tartu ümbruse tihedama asustusega piirkonnad ja asulad.

Barbora kojuveoteenusel on minimaalne ostukorvi summa 20 eurot. Samuti lisandub komplekteerimise maksumus. Kõik Barbora tarned on ettevõtte kinnitusel kontaktivabad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles