Elron muutis veebist piletiostu mugavamaks

Tarbija24
Copy
Alates 28. juunist taastub Tartu suunal tavapärane sõidusagedus ning muudatusi esineb ka teiste suundade sõiduplaanides. Pildil: Elroni rong Balti jaamas.
Alates 28. juunist taastub Tartu suunal tavapärane sõidusagedus ning muudatusi esineb ka teiste suundade sõiduplaanides. Pildil: Elroni rong Balti jaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Elron lisas piletimüügisüsteemi maksekaardi salvestamise funktsiooni, mis võimaldab pileti eest tasuda senisest kiiremini.

Lisaks uuenes esimese klassi istekohtade valiku vaade, et reisijatel oleks kohtade asukoht rongis lihtsamini ja selgemalt leitav.

«Veebist piletiostu osakaal järjest suureneb ning kontaktide vältimise huvides just on veebist pileti etteostmine parim variant,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Nüüdsest saavad Elroni kasutajakonto loonud reisijad veebist piletit ostes salvestada oma pangakaardi andmed ja järgmise ostu korral on protsess automaatne ja pileti eest saab tasuda ühe klikiga. 

Kasutajakonto võimaldab rongireisijal tasuda veebis ka oma sõidukaardil oleva rahaga, vajadusel hallata enda või pereliikmete sõidukaarte ning vaadata kehtivaid pileteid ja ostuajalugu.

Uuendusi on ka esimese klassi pileti ostjatele. «Uus vaade võimaldab istekohtade asukohta selgemini mõista, sest reisija näeb nii rongi sõidusuunda kui ka esimese klassi asukohta rongis,» selgitas Kongo. Tavapileti soetamisel suuri muutusi ei ole, sest kindla istekoha saab valida vaid esimese klassi reisija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles