Ülemiste näitab reaalajas keskuse täituvust

Postimees
Copy
Ülemiste parkla.
Ülemiste parkla. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Et külastaja saaks keskusesse tulla ajal, mil seal on vähem rahvast, lõi Ülemiste keskus kodulehele digirakenduse, millega näeb reaalajas keskuse täituvust. 

Ülemiste keskuse turundusjuhi Tiia Nõmme sõnul on keskuses sellest nädalast kasutusele võetud meetmeid viiruse leviku tõkestamiseks: maski kandmine on kohustuslik, turvatöötajate arv on kahekordistunud, suletud on puhkealad ning piiratud istekohtade kasutust. Lisaks on välja lülitatud üldkasutatav wifi ning peatatud kõik turunduskampaaniad.  

«Uudsena saab näha keskuse kodulehelt, kas keskuses on vähe või keskmiselt külastajaid või on tegemist populaarse külastusajaga, mil keskuses on inimesi rohkem,» ütles Nõmm.

Nõmme sõnul levib koroonaviirus suuresti õhu kaudu: tehnilise järelvalve ameti soovituslik CO2 näit epideemia tingimustes on 800-1000 ppm/m3, Ülemiste keskuses on ventilatsioonisüsteem häälestatud hoidma CO2 taset püsivalt 500–600 ühiku piires.

Ülemiste keskuses töötab iga päev ligi 1000 inimest, kes on samuti teinud ümberkorraldusi, et tagada nii inimeste turvalisus kui ka töökohad. «Palume ka külastajatelt mõistvat suhtumist, et saaksime üheskoos viiruse ühiskonnast välja tõrjuda,» ütles Nõmm.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles