Lidlil kerkib kaheksa kauplust neljas Eesti linnas (5)

PM Majandus
Copy
Narva Lidl.
Narva Lidl. Foto: Erakogu/ Ilja Smirnov

Jaemüügihiiul Lidl on Eestis valmimisjärgus kaheksa kauplust neljas linnas, kaks kauplust on saanud juba ka kasutusloa. Lidl Eesti töötajate arv on tõusnud üle 180 ja ettevõttel on suured laienemisplaanid, teatas Lidl Eesti.

Jaanuaris avati Riias Lidli logistikakeskus, mis hakkab teenindama kauplusi nii Lätis kui Eestis. Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas on valmimisjärgus kaheksa kauplust, millest esimesed kaks – Tallinnas Lasnamäel ning Narvas – on saanud juba kasutusloa. 

«Oleme investeerinud ka uute sõidu- ja kõnniteede ehitusse ning tänavavalgustuse rajamisse,» ütles Lidli Eesti tegevjuht Jakob Josefsson. Tartus Annelinnas on Lidl välja ehitanud uue Kalda tee ja Kaunase puiestee ristmiku. Pärnus luuakse uus tee Papiniidu piirkonda. Ka Tallinnas ja Narvas on loodud puhkealasid ja ehitatud uusi teid.

Toidu- ja tööstuskaupade jaemüügifirma Lidl on osa Schwarzi jaekontsernist ja selle peakontor asub Saksamaal Neckarsulmis. Grupi 2019. aasta müügitulu oli 113,3 miljardit eurot.

Lidl on esindatud 32 riigis ning haldab 11 200 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 29 riigis. Lidlis töötab üle 310 000 töötaja. Lidl pakub soodsa hinnaga värskeid tooteid, liha- ja pagaritooteid ning tööstuskaupu. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles