Smartpost tuli välja uute pakiautomaatidega

Tarbija24
Copy
Uued Smartposti valged pakiautomaadid.
Uued Smartposti valged pakiautomaadid. Foto: Itella SmartPOST

Kui seni oli Smartposti uudsetesse valgetesse pakiautomaatidesse võimalik pakke ainult tellida, siis nüüdsest saab neist automaatidest pakke ka välja saata.

«Uued automaadid on ilma tsentraalse konsoolita ehk igal kapiuksel on oma lukk koos PIN-klahvistikuga. See tähendab, et ühest pakiautomaadist saab samal ajal pakki välja võtta mitu inimest korraga ilma konsooli taga järjekorras seismata,» selgitas Itella Estonia OÜ pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.

Vähendamaks pakiautomaatide juures veedetavat aega, saab valgetest pakiautomaatidest pakkide saatmise vormistada ainult läbi iseteeninduskeskkonna. Vormistades paki saatmise valgest pakiautomaadist, broneerib klient kindla kapi kindlas automaadis ja saab kapi avamiseks uksekoodi. Oluline on silmas pidada, et uksekood kehtib paki vormistamise hetkest järgmise päeva kella 23.59ni 24/7 ligipääsetavates pakiautomaatides. Pakiautomaatides, mis asuvad kauplustes või kaubanduskeskuses, saab koodi kasutada kuni keskuse sulgemiseni järgmisel päeval.

Eelmise aasta sügisest alates on paigaldatud üle Eesti 40 uut valget pakiautomaati. Suur osa uutest pakiautomaatidest on paigaldatud seni katmata piirkondadesse, nagu Kadrina, Kunda, Kilingi-Nõmme, Järvakandi, Sindi.

Smartpostil on üle Eesti kokku 178 pakiautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles