Elektrilevi peatas külmade ilmade tõttu plaanilised katkestused

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Elektrilevi.
Elektrilevi. Foto: Elektrilevi

Elektrilevi juhatus otsustas vähemalt 21. veebruarini peatada külmade ilmade tõttu kõik plaanilised tööd.

Kui -10 kraadist madalamad temperatuurid jäävad püsima pikemaks perioodiks, peatatakse kliendikatkestusi kaasa toovad plaanilised tööd märtsi lõpuni. Võimalikud on vaid kriitilisest vajadusest tulenevad lühiajalised tööd.

Pikemas vaates nähaksegi ette, et talveperioodile jääks kliendikatkestusi põhjustavad plaanilised tööd vaid äärmisel vajadusel.

«Arvestades elektri olulisust igapäevases tegevuses, oleme oma plaaniliste tööde korraldamise loogikat ümber hindamas, et võimalikult paljud klientidele elektrikatkestusi kaasa toovad tööd saaks toimuma soojadel perioodidel, mitte külmadel talvekuudel,» põhjendas otsuse tagamaid Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Otsuse langetamisega kaasnevad ka riskid, kuna tööde edasilükkamisega jäävad nii mõnedki võrgu töökindlust parandavad tööd ootele. Ettevõtte sõnul on nad teinud põhjaliku riskianalüüsi ja partneritega tööde ümberplaneerimise läbi arutanud.

Kliendid, keda on eelnevalt plaaniliste tööde teostamisest teavitatud, saavad või on juba saanud uue teavituse tööde ärajäämisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles