Lennujaam lühendas tasuta parkimise aega

Kaja Koovit
, majandusajakirjanik
Copy
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna lennujaama  ülemises kiirparklas ehk nn Kiss&Fly alal on tasuta parkimise aega lühendatud. Varasema veerandtunni asemel saab nüüd lähedast lennule viies või talle vastu tulles tasuta parkida vaid 10 minutit. 

«Lähedast inimest lennukile viies aitad ikka kohvrit kanda ning enne lennule minekut tahad paar sõna vahetada. Rääkimata sellest, et lennult saabujale vastu minnes ei oska aga koroonatesti nõude tõttu iialgi täpselt aega planeerida,» rääkis Postimehele hinnatõusust teada andnud lugeja. «See on kummastav, arvestades, et lennukeid liigub varasemast vähem ning parkimiskohtade vähesuse üle ei saa samuti kurta,» tõdes lugeja. «Praeguse koroonapandeemia ajal eelistatakse ikka enda transporti, sest see on kõige turvalisem. Kas lennujaam on leidnud sellest tuluallika,» avaldas lugeja imestust.

Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe ütles, et detsembris muudeti lennujaama parklate ja parkimismaja korraldust ning hinnastatust, mille käigus koliti muu hulgas Kiss&Fly parkimismaja katusele ning lühendati tasuta parkimise aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles