Eesti Loto tõstab Vikinglotto pileti hinda (3)

BNS
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Eesti Loto tõstab alates 31. detsembrist Vikinglotto pileti hinna ühelt eurolt ühe euro ja 50 sendi peale.

Eesti Loto teatel hakkavad 31. detsembrist kehtima uued Vikinglotto mängureeglid, mis lotofirma väitel suurendavad võidusagedust ja garanteerivad Eesti mängijatele senisest rohkem suuri võite.

Kõigi järgmise aasta jooksul Eestis Vikinglotto pileti ostnute vahel loositakse aasta lõpus välja üks miljon eurot. Uuenenud Vikinglotto ühe mängukombinatsiooni hind on 1.50 eurot.

Eesti Loto toob mängu tagasi 2+1 võidutaseme, mis tähendab, et võita saab siis, kui tabati õigesti kaks põhinumbrit ja üks lisanumber. Lisaks loositakse ainult Eestis igal kolmapäeval kõigi selle päeva Vikinglotto loosimisele ostetud mängukombinatsioonide vahel välja lisavõit 10 000 eurot. Aasta lõpus loositakse kõigi aasta jooksul Eestis ostetud Vikinglotto piletite vahel välja miljon eurot.

Miljoniloosis osalevad kõik mängijad nii mitme võiduvõimalusega, kui palju on neil aasta jooksul ostetud Vikinglotto piletitel mängukombinatsioone kokku. Miljoni võib võita üks inimene, aga see võib jaguneda ka kuni viie mängija vahel. Mitme inimese vahel miljon jagatakse, selgub samuti loosi tulemusena – miljoniloosi alustuseks loositakse välja «jagaja» ehk loosipall numbriga ühest viieni. Isegi sel juhul, kui miljon eurot läheb loosi tahtel jagamisele maksimaalse arvu ehk viie inimese vahel, on 200 000 euro näol tegu suurima Eestis seni välja loositud lisavõiduga.

Vikinglottot on Eestis müüdud alates 2000. aastast ja hind on püsinud muutumatuna viimased seitse aastat. Vikinglotto on Eestisse toonud ka kõigi aegade suurima lotovõidu – lõppeva aasta juulis võitis Lääne-Eestist pärit mees 10,8 miljonit eurot. Varem on võidetud miljon eurot Vikinglottoga 2016. aasta alguses.

Selle aasta üheteistkümne kuuga on Eesti Loto kogunud riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks 12,5 miljonit eurot. Võitudena maksis Eesti Loto samal perioodil välja üle 39,1 miljoni euro, sealhulgas ligi viis miljonit kiirloteriide võitudena.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles