Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Tarbija test ⟩ Millisest tainast saab kõige paremad piparkoogid?

Maarja-Magdaleena Gild jõulukaunistused. Jõululaud, jõulud, piparkook, piparkoogid, pipargoogitaigen FOTO: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Piparkoogitaina tegemine nõuab tihti keerulisi koostisaineid ja seetõttu eelistab enamik inimesi piparkoogitaina poest osta. Postimehe testis võtsid mõõtu kaheksa piparkoogitainast. 

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Koht number kaheksa kaera- ja peedijahuga piparkoogitaigen (Lõuna-Eesti pagarid). Keskmine hinne - 1

Hinnangud - Nisuvabad piparkoogid on armsad punakaspruunid, kuid maitsetud ja kuivad ning meenutavad aganaleiba. Kaera- ja peedijahu teravad tükid jäävad hamba alla ning piparkoogid meenutavad tekstuuri poolest liiva. Maitse on väga ebameeldiv ja seda ei parandaks isegi glasuurikiht. Teisalt võivad piparkoogid mõnele tervisliku elustiili austajale väga meeldida.

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada
Tagasi üles
Back