Luminori teenustes esineb novembri lõpus katkestusi

Tarbija24
Copy
Luminor Bank.
Luminor Bank. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Luminor tuleb 29. novembril välja uue internetipangaga ning asendab klientide senised pangakaardid uute VISA kaartidega, seetõttu on Luminori teenustes kuu viimasel nädalavahetusel ehk 27.–29. novembril katkestused.

27.–29. novembril tõstab Luminor kogu oma pangandustegevuse ja andmed Nordea süsteemidest uude Luminori pangandussüsteemi, teatas pank.

Luminori Eesti jaepanganduse juhi Tanel Rebase sõnul on nüüdseks enamik kaardiomanikest saanud uued VISA kaardid ning neil, kes pole veel kõiki kaarte kätte saanud, palub pank kindlasti ühendust võtta.

«Palume oma klientidel lugeda hoolikalt meie saadetud teavitusi ja olla valmis nii planeeritud katkestusteks kui võimalikeks viivitusteks teenustes ka pärast 29. ja 30. novembrit,» ütles Rebane. 

Vanasse Luminori internetipanka saab sisse logida kuni 2020. aasta lõpuni, et soovi korral lugeda internetipanka varem saadetud teavitusi. Reedel, 27. novembrist ei saa vanas internetipangas enam tehinguid teha.

28.–29. novembril on ühtlasi kõik pangakontorid suletud. Luminor avab kontorid taas 30. novembril tavalisel ajal. Covid-19 leviku olukorra tõttu palub pank esmalt helistada ning vajaduse korral broneeritakse kliendile aeg pangakontori külastuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles