Omniva laiendab jõuluhooaja eel pakiautomaadivõrku

BNS
Copy
Omniva pakiautomaatid
Omniva pakiautomaatid Foto: Mailiis Ollino

Omniva teatel näitavad ettevõtte viimase nädala pakimahud, et kõrghooaeg on juba alanud. Lisaks planeeritud renditööjõule ja täiendavatele tööampsajatele korraldab Omniva jõuluhooajaks ümber ka tavapärase pakitarne, et paremini vastata üha kasvavatele mahtudele.

«Kuna suurte pakimahtude aeg on juba käes, siis alustasime möödunud nädalast ka pühapäevase tarnega. Ehk nüüdsest kuni aasta lõpuni liigutame pakke seitsmel päeval nädalas ja sisuliselt 24 tundi ööpäevas,» ütles Omniva operatsioonide juht Kristi Unt. Samuti suurendab ettevõte samapäevatarnete osakaalu.

Unt märkis, et peale lisakappide paigaldamise viib Omniva kogu pakiautomaadivõrgu oktoobrikuuks üle ka uuema tarkvara peale ning varustab kullerid kiiremate käsiseadmetega.

Peale selle võib ka tuleval pakihooajal taas linnapildis näha nii ajutisi kui ka mobiilseid pakipunkte, mis populaarsetes asukohtades ja piirkondades klientidele pakke väljastavad.

«Möödunud aastad on näidanud, et olenemata pidevatest laiendustest jäävad mõned pakiautomaadid jõulude eel endiselt kitsaks. Sellistes olukordades olemegi loonud pop-up pakipunkte, kust klient saab oma saadetise kätte sama mugavalt, kiirelt ja turvaliselt nagu pakiautomaadist,» selgitas Unt, kelle sõnul aitavad taolised lahendused klientideni toimetada kuni poolteist tuhat lisapakki päevas.

Möödunud aasta jõulud tõid taaskord pakimahurekordeid, kuid Undi sõnul möödus mullune pakisaatmise kõrgperiood tänu põhjalikule planeerimisele probleemideta.

Kokku toimetas Omniva mullu detsembrikuus klientideni üle 1,5 miljoni paki. Pakkide saamise populaarseimaks päevaks osutus 18. detsember, mil pakid jõudsid ligi 90 000 inimeseni. 

Pakkide hulk kasvab Omniva teatel iga aastaga ligikaudu 20 protsenti ning ettevõte prognoosib sarnast kasvutempot ka lähiaastateks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles