Graafikud ⟩ Balti riikidest langesid kütusehinnad enim Tallinnas

BNS
Copy
Kütus: CircleK, Neste, Alexela
Kütus: CircleK, Neste, Alexela Foto: Tairo Lutter

Circle K reedesest Balti riikide pealinnade kütusehindade võrdlusest selgub, et nädalaga langesid hinnad kõigis pealinnades, kõige rohkem aga Tallinnas.

Tallinnas langes kõigi kolme kütuse liitrihind 7 sendi võrra. Eelmise reede õhtupoolikul langetasid suuremad Eesti tanklaketid maailmaturu kütusehindade üldise alanemise tõttu hindu. Enne seda langetas Circle K Tallinna kütusehindu viimati maikuus. 

Riias vähenes 95-oktaanise ja 98-oktaanise bensiini hind 0,5 senti, diislikütuse hind langes 1,5 sendi võrra. 

Vilniuses odavnesid nii 95-oktaanise kui ka 98-oktaanise bensiini hinnad 1 sendi võrra, diislikütuse hind vähenes 2 senti. 

Vaatamata hinnalangusele on Tallinnas jätkuvalt Balti riikide kõige kallim bensiinikütus. 95-oktaanise bensiini hind oli reedel Eesti pealinnas 1,189 eurot, mis on 6 sendi võrra kallim kui Riias ja 9,3 senti kallim kui Vilniuses.

98 miles plus bensiini hind oli Tallinnas 1,239 eurot, mis oli Riia ja Vilniuse hindadest kallim vastavalt 5 senti ja 6,4 senti.

Diislikütuse hind oli Eestis pealinnade arvestuses odavaim: liitrihind 0,929 eurot oli Riiast 8 senti odavam ning Vilniusest 0,7 senti odavam.

Hinnavõrdlus on informatiivne. Kütusehinnad võivad tanklati erineda.

 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles