Kontserdikorraldaja: suvel toimuma pidanud ürituste suhtes pole võimalik anda ühest vastust

BNS
Copy
Kontserdikorraldaja Live Nation Estonia juht Eva Palm.
Kontserdikorraldaja Live Nation Estonia juht Eva Palm. Foto: Mihkel Maripuu

Kontsertagentuuri Live Nation Estonia peapromootori Eva Palmi sõnul sõltub ürituste toimumine eeskätt artistidest ja riikide seatud piirangutest. Lisaks märkis ta, et eeldatavalt suvel Eestis suurüritusi ei toimu, kuigi ühest vastust ei saa hetkel anda, millised üritused toimuda võivad ja millised kindlasti ära jäävad.

«Loomulikult me ei eelda, et maikuus Eestis suurüritused toimuksid,» ütles Palm BNS-ile. «Eeldame, et ka suvel ei toimu,» lisas ta.

Küsimusele, mis saab ühest või teisest välja kuulutatud üritusest, ei ole Palmi sõnul praegu ühest vastust. «Me anname teada kohe, kui info tuleb,» sõnas ta ja täpsustas, et kontsertide toimumine sõltub nii valitsuse seatud piirangutest (kas riiki toihib siseneda, kas üritusi tohib korraldada, kui suuri jne) kui ka artistide otsustest.

Palm nentis, et praeguse seisuga ei ole valitsus vastu võtnud selgesõnalisi otsuseid, mis puudutavad suvel toimuvaid üritusi. «Läheme edasi samm-sammult,» sõnas ta. 

Live Nation on praeguseks teada andnud, et ära jäävad 4. mail toimuma pidanud ansamblite Whitesnake ja Europe kontserdid. 30. mail toimuma pidanud ansambli In Flames kontsert lükkub edasi 2021. aastasse. Ära on jäänud Sofi Tukkeri kontsert ning edasi lükkuvad Al Di Meola ja Ludovico Einaudi esinemised Eestis. 

1. juunil peaks Eestis esinema Lara Fabian, 4. juunil James Blunt, 6. juunil Lenny Kravitz, 14. juulil Amon Amarth, 17. juulil Volbeat ning 21. juulil Rammstein. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles