Galerii ⟩ Kristiine keskuse kliendid säilitasid kaine mõistuse (1)

Copy

Päev enne kaubanduskeskuste üleriigilist sulgemist edastas oma kogemuse Kristiine keskusest lehelugeja, kelle kinnitusel ulatuslikud allahindluskampaaniad inimesi õnneks poodidesse pole suunanud. 

Homsest suletakse riigi korraldusel kõik kaubanduskeskuste poed, mis ei paku elutähtsaid teenuseid. Keskuste pindadel võivad lahti jääda vaid toidupoed (ka spetsialiseerunud, nt juustupoed), apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel.

Oma algatusel käis Kristiine keskuses Postimehe lugeja, kes selle poodide viimasel lahtiolekupäeval valitseva olukorra ka piltidele jäädvustas. Reportaažina andis lugeja edasi, et kuigi allahindlusi oli enamikus poodides, siis eeldatavasti olid need juba pikemalt kestnud kampaaniad ja inimesi oli keskuses väga vähe – ainult toidupood oli tavapäraselt rahvastatud. 

Keskuse juhtkond toetab riigi meetmeid

Kristiine ja Rocca Al Mare keskusi omavad Cityconi Soome ja Eesti üksuse kommertsdirektor Helen Metsvaht sõnas, et Citycon toetab ja täidab täielikult Eesti valitsuse otsuseid koroonaviiruse kriisi leevendamisel. 

«Mõistagi on see olukord kaubanduskeskustele ja meie üürnikele äärmiselt raske. Kuna mõnda meie üürnikku on kujunenud olukord rohkem kahjustanud kui teisi, ei saa meil olla kõigi jaoks ühesugust lahendust, vaid pigem anname endast parima, et proovida lahendada taotlused parimal võimalikul moel igal üksikjuhul eraldi,» rääkis Metsvaht. Ta lisas, et finantskulusid, mida kannatavad nii üürnikud kui ka keskus, on hetkel veel võimatu hinnata, kuna kõik on kriisi kestuse ja tuleviku suhtes teadmatuses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles