Selver lahtiolekuaegu ei lühenda

Tarbija24
Copy
Selveri juht Kristi Lomp.
Selveri juht Kristi Lomp. Foto: Sander Ilvest

Selver palub kaupluste külastamiseks valida päevane kellaaeg ning vältida poodide külastamist mitmekesi korraga. Lahtiolekuaegu lühendada ei plaanita, et kliendivoogu saaks maksimaalselt hajutada.

«Mida lühemaks muutub kaupluse lahtiolekuaeg, seda rohkem inimesi korraga poes viibib. Meie põhieesmärk on tagada inimeste ohutus ja kauba saadavus,» ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp, kelle sõnul on parimad ohutu ostlemise meetmed üksi poes käimine ja iseteeninduse kasutamine. Enne ja pärast iseteeninduspultide kasutamist palus Selveri juht klientidel oma käsi desinfitseerida, milleks on kauplustes ka vastavad vahendid olemas. 

«Poes mitmekesi tunglemine ei ole praegusel perioodil mõistlik ega vajalik. Siinkohal on veel kord oluline rõhutada, et jääksime kujunenud olukorras rahulikuks ja säilitaksime kainet meelt,» lisas Lomp.

Selveri juht tänas kõiki oma töötajaid ja kinnitas, et kauplustes kaupa jagub. Viibimisi esinevat vaid e-Selveri tellimuste kättetoimetamisel, kuid suurendatud on komplekteerijate arvu, mistõttu peaks ka e-poe võimekus mitmekordselt kasvanud nõudlusele järele jõudma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles