Ülemiste keskust prussakate pärast kinni ei panda (4)

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Ülemiste keskus, Tallinn. 23.04.2019.
Ülemiste keskus, Tallinn. 23.04.2019. Foto: Madis Sinivee

Ülemiste keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiia Nõmm kinnitas, et keskuse aladel leitud prussakate probleemiga tegeletakse, kuid tema sõnul on tegu vaid lokaalse, mitte kogu keskust puudutava olukorraga.

Eelmisel nädalal postitasid tähelepanelikud külastajad sotsiaalmeediasse videoid Ülemiste keskuses ringi jooksvatest prussakatest. Ülemiste keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiia Nõmm kinnitas Postimehele, et probleemi suhtutakse täie tõsidusega ja hetkel tegeletakse aktiivselt olukorra lahendamisega.

Nõmm selgitas lisaks, et antud olukorras on tegemist lokaalse probleemiga, mis ei puuduta kindlasti kogu keskust. Ka kinnitas ta, et puudub alus kuulujuttudel, nagu võiks Ülemiste keskus lähiajal laialdase tõrje tegemiseks kinni minna. «Ülemiste keskus on suur, kaupa tuleb meie rentnikele üle maailma ja paraku võib kaubaga majja liikuda ka soovimatuid külalisi. Iga kauplus ja söögikoht peab oma hügieeni eest eelkõige ise vastutama, küll aga kontrollib keskus pidevalt, kas kõik on nii nagu peab ja teeb vajadusel ettekirjutusi.»

Lisaks kinnitas Nõmm, et keskuses viiakse regulaarselt läbi ennetuslikke tõrjeid, et toetada rentnikke ja vältida kahjurite tekkimist. Viimane taoline tõrje toimus esmaspäeval (30.12). Taolised tegevused toimuvad ajal, kui keskus on külastajatele suletud. Kivisse raiutud graafikut taoliste tõrjete puhuks aga pole. «Keskuse poolt tellitud ennetuslikke tõrjeid tehakse keskuse erinevates piirkondades erineva sagedusega, mõnes kohas piisab korrast aastas, teises piirkonnas võib see toimuda ka kord kuus,» selgitas Nõmm.

«Oleme internetis postitatud video pärast võtnud ühendust mõlema uudises mainitud rentnikuga ja tegeleme olukorra lahendamisega,» lisas ta hetke seisukorra kokkuvõtteks. Kõige olulisem on Ülemiste keskuse jaoks, et rentnikud ise näitaksid ülesse initsiatiivi probleemide ennetamisel ja lahendamisel. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles