Alates tänasest: Solarise keskuse teine korrus läheb renoveerimisele

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Uuenenud Solaris keskuse teise korruse visualiseering
Uuenenud Solaris keskuse teise korruse visualiseering Foto: Kristin Lepikson - Solaris keskuse turundusjuht

13. jaanuarist algavad Solarise keskuse teisel korruse ümberehitustööd, mille tõttu suletakse ajutiselt Hesburgeri, Vapiano ja Lido restoran. Kõik teised kauplused, kinod ja toidukohad jäävad külastajatele avatuks.

Uueneva restorani- ja meelelahutuskorruse ümberehituse kogumaksumus on ligi neli miljonit eurot ja see hõlmab nii keskuse üldala kui ka toidukohtade uuendamise. Ehituse projektijuhi Harro Rannametsa kinnitusel pääseb tööde ajal keskuse teisele korrusele endiselt lifti, eskalaatori ning kino Artisesse viiva trepi kaudu. 

Nii Lidole kui ka Vapianole ehitatakse lisakorrus. Lidosse tuleb varasema 350 koha asemele üle 400 koha ning restoran vahetab välja oma senise sisekujunduskontseptsiooni, kus puitarhitektuuri asemele tuleb  «skandinaavialikum» sisekujundus.

Teise korruse üldala lahenduse autor on Taavi Aunre. «Teise korruse renoveerimisel jätkame Solarise esimesel korrusel alustatud uuendussuunaga, vahetame välja kogu siseviimistluse ja valgustuse. Uue ilmega restorani- ja meelelahutuskorrus tuleb varasemaga võrreldes kindlasti helgem ja hubasem,» rääkis ta.

Solarise turundusjuhi Kristin Lepiksoni sõnul kestavad renoveerimistööd märtsi keskpaigani. Seniks tagatakse ehituse projektijuhi Harro Rannametsa kinnitusel ligipääs teisel korrusel asuvatesse poodidesse, toidukohtadesse ja kinodesse keskuses asuvate treppide kaudu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles