Selgus, kuhu tulevad esimesed Burger Kingi restoranid

Tarbija24
Copy
Burger King
Burger King Foto: ROMUALD MEIGNEUX/SIPA/ROMUALD MEIGNEUX/SIPA

Tallink Grupp teatas täna, et esimesed globaalse kiirtoiduketi Burger King restoranid avatakse järgmise aasta teise kvartali alguses Tallinnas, esmalt Rocca al Mare ja seejärel Ülemiste ostukeskuses. 

2020. aasta jooksul on planeeritud järjestikused restoranide avamised ka Läti ja Leedu suuremates ostukeskustes.

Tallink omandas Burger Kingi Baltikumi frantsiisiõigused selle aasta septembris ning teatas, et kavatseb Eestis, Lätis ja Leedus avada rohkem kui 50 kuulsa hamburgeriketi restorani. Sel sügisel asutas Tallink restoranide opereerimiseks vastavad tütarettevõtted, Tallink Fast Food, Lätis ja Leedus ning on tegelenud restoranide asukohtade leidmise, töötajate värbamise ning restoraniketi operatsioonide ja protsesside käivitamisega. Restoraniketi maaletoomist Balti riikidesse juhib Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

«Esimeste restoranide asukohtade otsimisel seadsime terves Baltikumis endale sihiks leida kohad, kus on paigas tugev infrastruktuur ning kus on iga päev suur külastajate hulk, et olla inimestele kohe võimalikult lähedal. Kaubanduskeskused on selleks ideaalne ja loogiline valik ning Tallinna puhul on populaarseimateks ostukeskusteks kahtlemata Rocca al Mare ja Ülemiste,» ütles Kõvask pressiteate vahendusel.

«Burgeriketi Eesti esmaavamine Rocca al Mares on ühtlasi stardipauk meie toitlustuskontseptsiooni täielikule uuendamisele, mille oleme võtnud järgnevatel aastatel üheks oma olulisemaks eesmärgiks koos kino- ja meelelahutuskeskuse projektiga,» sõnas Rocca al Mare keskuse juht Linda Eichler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles