AirBalticu reisijate arv kasvab mühinal

Tarbija24
Copy
Foto: airBaltic

2019. aasta esimese üheksa kuuga on airBaltic lennutanud üle 490 000 Eesti reisija, mis on 49% rohkem kui samal perioodil aasta varem, vahendab lennufirma kommunikatsiooniosakond. Lennufirma liinivõrgustik ühendab Eestit Euroopa, Skandinaavia, Venemaa, SRÜ ja Kesk-Ida riikidega.

Martin Gauss, airBalticu juhatuse esimees, sõnas, et firma on täielikult pühendunud Eesti turu huvidele ning kavatseb ainult tugevdada oma positsiooni Tallinna lennujaama suurima vedajana. «Pakume Eesti pealinnale parimat lennuühendust ning, lisades oma lennuplaanidesse täiendavaid otsesihtkohti, parandame oma teenust ka edaspidi,» lisas Gauss.

Kokku teenindas AirBaltic mainitud perioodi jooksul 3 874 867 lennureisijat, mis tähendab firmale kogureisijate arvu 22-protsendist kasvu.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Londonisse, Malagasse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Vilniusesse, samuti aga ka ühenduslende Riia kaudu. Saabuval talvehooajal käivitab airBaltic otselennu Tallinn–Salzburg. Kokku teostab lennufirma lende rohkem kui 70 sihtkohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles