Jõulueelne sooduspakkumine teeb telefoni tavahinnast kallimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Solarise keskuses endale uut telefoni valinud Kristo Zubov ütles, et ostab selle kohe välja, sest järelmakse ta ei salli.
Eile Solarise keskuses endale uut telefoni valinud Kristo Zubov ütles, et ostab selle kohe välja, sest järelmakse ta ei salli. Foto: Andres Haabu

Mobiilioperaatorite jõulupakkumistega tuleb olla ettevaatlik, sest nendega kaasnevad lisatingimused muudavad telefoni soetamise kallimaks kui tavahinnaga ostes.



Jõulude eel pakuvad mobiilioperaatorid võimalust soetada nutitelefone ja muid seadmeid raha otseselt välja käimata. Piisab vaid allkirjast lepingule – tingimusel, et seod ennast pakkujaga aastaks või kaheks.

Tele2 jaemüügi- ja klienditeeninduse direktori Kristiina Miti sõnul on nutitelefonide müük suurenenud detsembris tavakuudega võrreldes kolmandiku ja jõulude lähenedes isegi poole võrra, seda peamiselt tänu soodsatele kampaaniahindadele. Kõige rohkem soovitakse tema väitel just neid nutitelefone, mida saab nulleurose sissemaksega.

Paraku võib algselt soodsana näiv tehing kalliks maksma minna – seda nii siis, kui paari aasta jooksul teenuse ja telefoni eest raha kenasti ära makstakse, kui ka juhul, kui tekib tahtmine leping mingil põhjusel lõpetada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles