Kihnu Veeteede piletimüük kolis uuele veebilehele

Tarbija24
Copy
TLMPM03: LAEVAD JUKU JA VESTA KIHNU VEETEED VANA KALASADAM :TALLINN, EESTI, 20NOV13. 
Tallinna linnale kuuluv Aegna liinil sõitnud reisilaev Juku on hooaja lõpetanud ja seisab Vana-Kalasadamas. Tallinna linnavalitsus tahab liinile uut laeva, mis oleks operaatorfirma enda oma ega soovi enam Jukut remontida. Samas on Aegna liini opereerival firmal AS Kihnu Veeteed alles kaks nädalat tagasi jäänud uue laeva tuleku tõttu üle seni Prangli liini sõitnud laev Vesta, mis seisab Jukuga kõrvuti. Peagi kuulutatakse välja hange.
kr/Foto KÜLLIKE ROOVÄLI/POSTIMEES
TLMPM03: LAEVAD JUKU JA VESTA KIHNU VEETEED VANA KALASADAM :TALLINN, EESTI, 20NOV13. Tallinna linnale kuuluv Aegna liinil sõitnud reisilaev Juku on hooaja lõpetanud ja seisab Vana-Kalasadamas. Tallinna linnavalitsus tahab liinile uut laeva, mis oleks operaatorfirma enda oma ega soovi enam Jukut remontida. Samas on Aegna liini opereerival firmal AS Kihnu Veeteed alles kaks nädalat tagasi jäänud uue laeva tuleku tõttu üle seni Prangli liini sõitnud laev Vesta, mis seisab Jukuga kõrvuti. Peagi kuulutatakse välja hange. kr/Foto KÜLLIKE ROOVÄLI/POSTIMEES Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI / PM/SCANPIX BALTICS

Mandri ja väike­saarte vahel opereeriv AS Kihnu Veeteed avas uuel veebi­lehe, kust pileteid osta. Vanalt veebilehelt saab pileteid soetada veel 30. aprillini.

Uuelt veebilehelt on võimalik pileteid osta Kihnu-Munalaid, Manilaid-Munalaid, Kihnu-Pärnu ja Sõru-Triigi liinile perioodiks kuni 31.08.

Kuni 30. aprillini saab pileteid soetada ka vanalt veebilehelt.

Kihnu Veeteede juhataja Andres Laasma avaldas Hiiu Lehele lootust, et uue süsteemiga saab klient oluliselt mugavamalt pileteid osta ja nutiseadmetest infot leida. Süsteemi arendamine on kestnud poolteist aastat ja päris valmimiseni läheb veel aega, kliendile nähtav osa peaks täielikult toimima 1. maiks.

Veebileht on ainult väike osa ettevõtte tehnilistest uuendustest. Laasma sõnul on kõige suuremaks väljakutseks olnud täiestu uue piletisüsteemi ja kogu seda toetava tarkvara nagu kontoritugi, klienditeenindus, kassasüsteem, maksete süsteem, liidestused rahvastikuregistri ja sõidukite registriga ning reisile registreerimise süsteemi arendus tervikuna.

Suurimaks muudatuseks on, et nüüdsest saab ettevõte täpsed andmed Eesti sõidukite kohta riiklikest registritest ning samuti lisandub lepingulise kliendi ja lepinguta püsikliendi moodul.

Loe lähemalt Hiiu Lehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles