Osal EMT klientidel puudub Orissaare kandis levi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne.
Mobiilimast. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Orissaare mastis asuvas tugijaamas ei tööta EMT-l 2G võrk, mis tähendab seda, et vanema telefoni omanikel pole võimalik telefoniga helistada, selgitas EMT avalike suhete juht Kaja Sepp


Sepa kinnitusel 3G võrk töötab ning probleem ongi eelkõige nendel klientidel, kellel on vanad telefonid või kes on lukustanud oma telefoni 2G võrku.

«Kui kliendil on uus telefon, mille ta on mingil põhjusel lukustanud 2Gsse, sel juhul võib ta luku maha võtta ja levi on olemas, aga kui kliendil on vana telefon, kus 3Gd ei ole, siis temal on hetkel probleem,» lisas ta.

Tehniline tõrge tekkis 1. detsembril ning loodetavasti lahendatakse probleem tänase päevaga. Orissaare piirkonda katavad ka teised tugijaamad, ent sellest hoolimata võib tekkida olukord, kus teised jaamad on liiga kaugel ning vanema telefoni kasutajal puudub levi täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles