Mupo lubab murule parkijaid karmilt karistada (9)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valesti parkinud sõiduk
Valesti parkinud sõiduk Foto: Mupo

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) hakkab haljasaladel parkijaid laiendatult karistama, tuletades nii meelde, et linnas on haljasaladel parkimine keelatud ja pehmel pinnasel parkimine muudab selle porimülkaks.

Mupo juhi Aivar Toompere sõnul alustas mupo sellest nädalast laiendatud kontrolle haljasaladel parkijate väljaselgitamiseks ja karistamiseks. «Kontrolle teeme ka õhtu- ja öötundidel, mil valesti haljasaladel parkijaid on kõige rohkem,» sõnas ta pressiesindaja teatel.

«Paljud sõidukijuhid ei hooli loodusest ega liiklusseaduse nõuetest ja pargivad oma sõidukid haljasalale, lõhkudes sellega varakevadel veel ülimalt õrna rohukamarat,» ütles Toompere. «Parkimisel vajutavad autod pehmesse pinnasesse suured rööpad ja autoga sealt välja sõites jääb järele mudamülgas. Kuna enamikul sõidukitest on veel all jämeda mustriga talverehvid, siis eriti selliste rehvide puhul kandub muda teedele-tänavatele, kus see tolmuks kuivab. Ja siis nurisevad inimesed, et tänavad on tolmused.»

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles