Tuntud sõidujagaja hakkab nüüd ka toitu koju vedama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bolt.
Bolt. Foto: Bolt

Varem Taxify nime kasutanud transpordiplatvorm Bolt hakkab lähitulevikus pakkuma ka toidu kojuveo teenust, esimesena jõuab uus teenus kasutajateni Eestis, Soomes ja Lõuna-Aafrikas.

«Tegutseme Boltis targalt ja efektiivselt, et oma klientidele paremat teenust pakkuda. Sõiduteenuse puhul tähendab see seda, et meie juhid saavad maksta väiksemat vahendustasu ja reisijatel on võimalik soodsamalt sõita. See on toonud meile ka konkurentidest kiirema kasvu,» ütles Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig pressiteate vahendusel.

Esimeste linnadena jõuab toidukulleri võimalus Tallinnasse, Helsingisse ja Kaplinna Lõuna-Aafrikas. «Me näeme, et toidu kojuveo teenusel on veel kõvasti arenemisruumi. Meil on olemas kogemus, tehnoloogia, juhtide võrgustik ning miljonid kasutajad Euroopas ja Aafrikas – me saame oma seniseid kogemusi kasutada selleks, et pakkuda just sellist toidukulleri teenust, nagu kliendid soovivad,» rääkis Villig.

Bolti platvormil on täna võimalik kasutada sõiduteenust autode ja mootorratastega ning laenutada elektrilisi tõukerattaid. Boltil on 25 miljonit kasutajat 30 riigis. Boltis töötab 850 inimest, kellest enam kui 250 töötavad Tallinnas asuvas peakontoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles