Optimeerimine Omniva moodi: välja kukkus hullemini kui nõukaajal (33)

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa valla keskkonnaspetsialist Ain Valu eelmisel neljapäeval kell 15.35 ajalehte oma postkastist ei leidnud. Paraku polnud see üllatus.
Põltsamaa valla keskkonnaspetsialist Ain Valu eelmisel neljapäeval kell 15.35 ajalehte oma postkastist ei leidnud. Paraku polnud see üllatus. Foto: Margus Ansu

Peaminister Jüri Ratas sai eelmisel nädalal Põltsamaal Keskerakonna jõulupeol kingituseks päev varem ilmunud Postimehe numbri.

Üleandjaks oli jõuluvanakostüümis Põltsamaa vallavolikogu esimees Andres Vään ja vana ajaleht pidi olema peaministrile ilmne vihje: riikliku postifirma Omniva ümberkorraldused on Põltsamaa piirkonna inimesed viimse piirini välja vihastanud.

ajalehtede sorteerimine viidi maakonnakeskusse Jõgeval.

Eriti veider tundub postiettevõtte selline samm Põltsamaa piirkonna kohaliku ajalehe Vali Uudised vaatevinklist. See kaks korda nädalas ilmuv 1,4-tuhandese trükiarvuga leht trükitakse Põltsamaal, veetakse siis õhtul 30 kilomeetri kaugusele Jõgevale ning peaaegu kogu lehe tiraaž veetakse järgmisel päeval uuesti Põltsamaale tagasi, kus see toimetatakse siis tellijatele laiali.

Eesti ajakirjanduse häll Põltsamaa asub Tallinna-Tartu maantee veeres ning neljast Eesti suuremast päevalehest kolme trükitakse Tartus, öötundidel vuravad autod gaas põhjas ajalehekoormatega põhja poole, kuid Põltsamaale jõuavad lehed lõpuks Jõgeva kaudu suure ringiga.

Kommentaarid (33)
Copy
Tagasi üles