Kummaline olukord: veebipoes maksab kaubale ise järele minemine rohkem kui kulleriga saatmine

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shoppa.ee transpordivõimaluste valik.
Shoppa.ee transpordivõimaluste valik. Foto: Kuvatõmmis

Kui tavaliselt on veebipoest ostes kaubale ise järele minek tasuta, siis Shoppa.ee veebilehel tuleb selle valiku puhul kaubale veel 5,90 eurot peale maksta.

Vähe on neid, kes pole mõnest veebipoesti midagi ostnud. Eesti veebipoodidest ostes pakutakse kliendile pea alati erinevaid transpordivahendeid, kuidas kaup temani jõuaks. Tavapäraselt on valikus tasulised transpordiviisid - kuller, pakiautomaat või postkontor - ning tasuta on märgitud ise kaubale järele tulemine.

Shoppa.ee transpordivõimaluste valik.
Shoppa.ee transpordivõimaluste valik. Foto: Kuvatõmmis

Shoppa.ee veebipoes tuleb aga kaubale ise järele minnes maksta peale rohkem, kui see oleks kulleri saates või pakiautomaati tellides. Samas hinnaklassis on vaid postkontorisse tellimine.

Shoppa.ee klienditeenindusest öeldi Postimehele, et ise kaubale järele tulemine maksab, sest nende ladu on kolinud. «Kui te soovite oma kaupa meie kontorist kätte saada, siis selleks peame me tellima kulleri kes kauba meie juurde toimetaks,» põhjendati olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles