Kinnisvaraarenduse juht vastuseks T1-le: hästi arendatud keskus peab avamise hetkeks olema täielikult üürnikega täidetud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T1 käis päev enne avamist kõva töö.
T1 käis päev enne avamist kõva töö. Foto: Tairo Lutter

Homme avatakse T1 Mall of Tallinna esimesed kolm korrust. Kuna neljandal korrusel toimuvad alles ehitustööd, siis jääb see mõneks ajaks külastajatele suletuks.

Tallinnasse mereäärde ettevõtlus- ja vaba aja veetmise piirkonda arendav Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder leiab, et kaubanduskeskust ei tohiks uksi avada, kui kõik rendipinnad pole üürnikega täideud.

«Me tahame Porto Franco nimel selgelt eemalduda seisukohtadest, mis on ajakirjandusest läbi käinud T1 juhtide poolt, et üks tänapäevane keskus ei peagi olema avamisel täiesti valmis, vaid et meelega on osa magusaid pindu tühjaks jäetud, et pärast avamist tuleksid olulised brändid end ise pakkuma,» kirjutas Teder oma teates. «Meie hinnangul peab hästi arendatud keskus avamise hetkeks olema 100 protsenti üürnikega täidetud ning keskuse avamisel kõik kauplused avatud või olema vähemalt väga selge ja laiale avalikkusele kommunikeeritud arusaam, millised kauplused hiljem avavad ja millal.»

Tederi sõnul on elementaarne, et kaubanduskeskused arenevad kogu aeg ning muudatusi tehakse keskuse kogu opereerimise ajal, kuid see ei saa olla põhjenduseks pooltühja keskuse avamiseks. «Oluline on külastajate pakutav esmamulje ning sellest lähtuvalt tegutsevad kliendid oma edasiste valikute tegemisel. See tähendab, kui talle esimesel korral jääb hea mulje, tuleb ta tagasi. Minu hinnangul näitab täituvus üürnike usku uude keskusesse.»

Tallinnasse mereäärde ettevõtlus- ja vaba aja veetmise piirkonda arendav Porto Franco juht Rauno Teder leiab, et kaubanduskeskust ei tohiks uksi avada, kui kõik rendipinnad pole üürnikega täideud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles