Eesti Energia korraldab 30 000-eurose fondiga konkursi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enefit.
Enefit. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eesti Energia konkursile Enefit Idea Hub – The Pitch oodatakse ideid kahes valdkonnas – tark võrk ja nutikad kliendilahendused, teatas ettevõte. Konkursile oodatakse osalema ülikoole ja iduettevõtteid Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist, Leedust ja Poolast – need on turud, kus on Eesti Energia esindatud. Konkursi auhinnafond on 30 000 eurot.   

Konkursile on näiteks oodatud ideed sellest, kuidas leida parim viis päikese- ja tuuleenergia salvestamiseks. Kogu maailm liigub järjest enam taastuva energiatootmise suunas, kuid häid lahendusi, kuidas muuta energiatootmine sõltumatuks ilmastikuoludest, veel otsitakse. Niisamuti vajab head vastust küsimus, kuidas muuta elektriautod, mille kasutuselevõtu trend on selgelt kasvamas, mobiilseteks salvestusseadmeteks, mis toovad elektri kohale ka sinna, kus ei ole elektrivõrku.

Ideede esitamise tähtaeg on 18. november 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles