Eesti Post õpetas kirjakandjad koerte rünnakuid tõrjuma

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Eesti Posti veebilehelt, kus on olemas ka video, mis õpetab kirjakandjaid koertega hakkama saama.
Fragment Eesti Posti veebilehelt, kus on olemas ka video, mis õpetab kirjakandjaid koertega hakkama saama. Foto: Tarbija24

Tööinspektsioon tunnustab Eesti Posti selle eest, et firma õpetas kirjakandjad, autojuhid ja kullerid koerte rünnakuid tõrjuma. Töötajad said ootamatute rünnakute tõrjumiseks pipragaasi balloonid ning vastava infomaterjali.

Pipragaasi on saanud ligikaudu 900 Eesti Posti töötajat, igas kandekeskuses ja teeninduspunktis on koertega käitumise peamisi põhitõdesid õpetavad plakatid ning lisaks on firma valmistanud õppefilmi «Koer – sõber või vaenlane».

Lisaks sellele kaardistab postifirma jooksvalt kohti, kus elavad kurjad koerad ning kus on

juhtunud õnnetus. Abiks on olnud ka teavitustöö väljaspool firmat – õnnetuste kajastamine meedias, avalduste esitamine politseisse ning munitsipaalpolitsei informeerimine. Samuti saab probleemide kohta teate ohtlikuks osutunud koera omanik.

Tööinspektsioon tunnustab tervisesõbralike töökohtade paremaid praktikaid homme toimuval konverentsil «Tervisesõbralik töökoht – tööandja edu võti».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles