Neli lihtsat viisi, kuidas oma riidekappi korrastada

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeg suvised riided ära sorteerida.
Aeg suvised riided ära sorteerida. Foto: Daniela Stärk / PantherMedia / Daniela Stärk

Sügisel on hea oma suvised riided ära sorteerida ja soojemad kampsunid välja tuua.

Ilm muutub järjest jahedamaks, mis tähendab, et suvel toolile kogunenud õhukeste riiete virn tuleks ära sorteerida ja kapipõhjast tuleks välja otsida soojemad kampsunid, vahendab Today.com.

Voldi õhukesed T-särgid ära

Suvel ühte virna kogunenud T-särke oli soojade ilmade ajal küll mugav võtta ja selga panna, aga sügise tulekul läheb neid järjest vähem vaja. Voldi T-särgid ühte hunnikusse ja pane nad kappi.

Anneta riided, mida ise enam ei kanna, heategevusse

Ostetud riietest võib olla raske loobuda, kuid kui tahad teha kapis ruumi, siis tuleb see ette võtta. Tee endale reegel, et kui sa pole mingit riideeset aastas kordagi kandnud, siis läheb ta heategevusse.

Riputa oma kampsunid õigel viisil

Kampsunite riputamine riidepuudele võib nad välja venitada. Selle asemel voldi kampsun pikkupidi kaheks, aseta riidepuu käte- ja kehaosa vahele ning voldi kampsun mõlemalt poolt kokku.

Sorteeri oma sahtleid

Hea nipp on kasutada riiete sorteerimiseks jalanõukarpi.

Boonusnipp sügispuhastuseks:

Taaskasuta kosmeetikapakendeid

Näiteks saab vanast lõhnaõlipudelist vannituppa kena väikese vaasi. Tühjaks saanud puudritopsi võib aga täita juukseklambritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles