Luule Komissarov aitab alkovaba maratoni läbida

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tervise arengu instituut

Tuntud ja armastatud näitleja Luule Komissarov võtab septembris personaaltreeneri rolli ja ergutab terve kuu vältel kõiki, kes liituvad «Septembris ei joo!» kampaania ehk septembri eijooksuga.

Personaaltreener Luule annab iga päev osalejatele ühe kasuliku nipi, mis aitab kuu aega alkoholivaba maratoni vastu pidada. Eijooksu start antakse 1. septembril aga juba enne algust saab hakata häälestuma ja oma vaimu valmis panema – just nagu päris spordivõistlusel. Tee kõigepealt kindlaks, mis suhe sul alkoholiga üldse on. Selleks vasta alkoinfo audittesti mõnele küsimusele ja saadki teada, kui suur on sul alkoholi põhjustatud tervisekahjustuse tekkimise risk.

Vaata üle oma septembri sündmused – peod, sünnipäevad, firmaüritused ehk kõik need kohad, kus on ahvatlus klaasitõstmiseks. Muidugi ei ole vaja ühestki toredast üritusest loobuda ja sünnipäevakutseid ignoreerida. Lihtsalt mõtle läbi, kuidas saaksid neil pidudel alkoholist hoiduda. Seda aitab kasvõi lihtne nipp – räägi oma sõpradele-tuttavatele-töökaaslastele, et liitusid eijooksuga. Kutsu nad endale appi ja palu, et nad sind alkoholiga ei ahvatleks. Või veel parem – osalege hoopiski kõik koos alkovabal maratonil! Tehke koos võistlus, et kes peab maratoni vastu.

Liitu algatusega «Septembris ei joo!»

Kampaaniat  rahastab Euroopa Liit Euroopa Sotsiaalfondi toetuse andmise tingimuste «Kainem ja tervem Eesti» raames.

Copy
Tagasi üles