Aktsioonis «Septembris ei joo» osalevad sel aastal ka ettevõtted

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pildipank

Tervise Arengu Instituut (TAI) kutsub kõiki ettevõtteid, organisatsioone, asutusi, kollektiive ja ühendusi liituma septembris toimuva ning kõiki eestimaalasi alkoholist kuuks ajaks loobuma kutsuva ühisaktsiooniga «Septembris ei joo».  Sel aastal kannab aktsioon nime «Septembris ei jooks».

 «Septembris ei jooks» annab suurepärase võimaluse proovida alkoholivaba elu ja selle eeliseid kogu kuu jooksul. Seda on kindlasti lihtsam teha koos personaaltreeneriga, kelleks on armastatud ja nooruslik Luule Komissarov. Treener koos TAI spetsialistidega edastab iga päev osalejatele nõuande, kuidas motiveerituna lõpuni vastu pidada.

Aktsiooniga on juba liitunud Elisa Eesti, Rimi Eesti , LaMuu, Tondi Lasketiir ja paljud teised eraettevõtted ning riigiasutused. Ametiühingud on väljakutse esitanud kõikidele Eesti erakondadele. Tantsustuudio Casa de Baile korraldab liitumisele lisaks 9. Septembril kl 19 Tallinnas Bastioni aias alkoholivaba salsapeo linnarahvale. Firmasid lisandub iga päev.

Kõik liitunud näitavad eeskuju ja poolehoidu tervislikele eluviisidele ning toetavad reaalsete sammudega alkoholi tarbimise vähendamist (jagades teavet sotsiaalmeedias, korraldades oma liikmete liitumist aktsiooniga ja esitades kollektiivse väljakutse osaleda aktsioonis ka organisatsiooni partneritele või konkurentidele).

Aktsiooniga saab liituda kodulehel septembriseijooks.alkoinfo.ee või Facebookis lehel www.facebook.com/septembriseijoo.  

Kampaaniat «Septembris ei joo» rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest programmi «Kainem ja tervem Eesti» raames.

Copy
Tagasi üles