Septembris taastub Tartut läbivate reisirongide liiklusgraafik

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Tartu rongijaamas.
Elroni rong Tartu rongijaamas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Maikuus laastas tulekahju AS Eesti Raudtee Tartu jaama juhtimiskeskust ning seetõttu oli sealne rongiliikluse juhtimine osaliselt raskendatud. Nüüdseks on taastamistööd jõudnud sellisesse faasi, et septembrikuu tulekuga on võimalik käiku võtta kolm jaamateed ning see võimaldab viia Tartu reisirongid üle põlengueelsele graafikule.

«Kuigi pikemas plaanis soovime Tartus liiklusjuhtimissüsteemid moderniseerida ning oleme selle tööga ka alustanud, siis esmaseks prioriteediks seadsime Tartu jaama esimese, teise ja neljanda tee juhtimissüsteemi taastamise õnnetuse eelsele tasemele» sõnas AS Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Lilles ning lisas, et septembri alguseks nad selle ka saavutavad ja taastub rongide läbilaskevõime Tartu jaamas.

«Eesti Raudtee on kõvasti pingutanud, et tavapärane liiklus Tartu jaamas septembriks taastada ning meil on selle üle väga hea meel» kommenteeris Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Sügisel lisandub palju igapäevaselt tööl ja koolis käijaid ning nendele on väga oluline, et rongide väljumisajad oleksid võimalikult sobivad ja rong viiks kiiresti kohale. Alates 1. septembrist on see nüüd jälle võimalik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles