Toidupank korjab laupäeval ja pühapäeval annetusi Rimi poodides

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupank toitu kogumas.
Toidupank toitu kogumas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Laupäeval ja pühapäeval võib tosinas Rimi kaupluses üle Eesti annetada toidukaupa vähekindlustatud ja lasterikaste perede heaks.

Toidupanga tegevjuhi Piet Boerefijni sõnul on toidukogumiskampaaniad olnud seni väga suureks abiks vähekindlustatud peredele. Boerefijn ütles, et inimeste eluolu on halvendanud kiire toiduhindade tõus ja reaalpalga langus 11 kvartalit järjest.

Rimi kauplustesse paigutatakse Toidupanga märgistusega kaubakärud, kuhu poe külastajad saavad abivajajatele annetuseks minevad toiduained paigutada. Kõik annetatud toidukaubad toimetatakse pärast kampaania lõppu edasi puudustkannatavatele peredele.

Toidukaupa on võimalik annetada kõikides kauplustes laupäeval ja pühapäeval kell 12–18. Kogumiskastid on Tallinna Ülemiste, Mustakivi, Haabersti ja Sõpruse poodides, Tartu Lõunakeskuses ja Rebase poes ning Pärnu, Narva, Rakvere, Jõhvi, Viljandi ja Haapsalu kauplustes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles