Hea uudis punapeadele: punasejuukselised emotikonid jõuavad nutitelefonidesse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punapäistele mobiilikasutajatele mõeldud emotikonid.
Punapäistele mobiilikasutajatele mõeldud emotikonid. Foto: Kuvatõmmis BBC videost

Täna on kõigil punapäistel nutitelefoni kasutajatel märkimisväärne päev, sest heleda ja tumedajuukselise emotikoni kõrvale tuleb ka punapäine.

Juba aastaid on emotikone haldav veebileht Emojipedia saanud pahaseid kirju punapäistelt lugejatelt, kes kurdavad, et nende juuksevärviga emotikoni pole telefonis olemas, vahendab The Independent.

MTÜ Unicode Consertium kinnitas, et kõige järgmises emotikonide uuenduses on põhjust kõigil punapeadel rõõmustada, sest nad on loonud nii eri nahavärvi kui ka sooga punapäiseid emotikone.

Teadaanne ilmus veebruaris ning uuendus jõudis täna kasutajateni. Twitteri kasutajad on uuenduse üle rõõmsad ja jagavad oma vaimustust ka teistega. «Lõpuks ometigi tuleb välja ka emotikon punapäistele inimestele,»kirjutas üks kasutaja.

«Tuleb välja, et ma saan viimaks ometi punapäise emotikoni! Kas see on tõsi? Kas mu elu on nüüd täiuslik?» kirjutas teine.

Punapäine emotikon on vaid üks 157 uuest sümbolist, mis lisatakse emotikonimaailma.

Punasejuukselised ei ole ainsad, kelle soov täitub. Lokkis juustega, valgete juustega või kiilakad inimesed saavad samuti rõõmustada, sest emotikonimaailm täieneb ka nende sümbolitega.

Kuigi uued emotikonid on juba tänasest saadaval, võib uuenduse lisamine eri telefonidesse võtta veel aega, mistõttu neid ei pruugi kohe leida ega näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles