Polegi müüt: pesumasin võib tõesti su sokke süüa (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokk pesumasinas.
Sokk pesumasinas. Foto: Ingram Vitantonio Cicorella / PantherMedia / Ingram Vitantonio Cicorella

Kui vahel tunned, et panid pesumasinasse kuus paari sokke, kuid kuivama saad riputada vaid viis ja pool, siis ära muretse – sa ei ole hulluks läinud, pesumasinad võivad tõepoolest sokke süüa.

Nimelt liigub Twitteris ringi pilt pesumasinast, mille omanik oli lahti kruvinud ning suure koguse sokke leidnud, vahendab today.com.

Twitteri kasutaja Sarah Rose pildil on näha, kuidas tema pesumasina alumine osa on sokkidest üle ujutatud.

Naise sõnul ei töötanud pesumasin korralikult, mistõttu otsustas ta abikaasa masina lahti võtta, alustades alumisest paneelist. «Ta oli täiesti vapustatud sellest, mis ta leidis,» kirjutas naine. «Kõik kes on alati uskunud, et pesumasin sööb väikeseid asju... siin on tõestus!»

Ettevõtte GE Appliances inseneri James Darmstadti sõnul võivad pesumasinad tõesti väikeseid asju «süüa», sest pesemise teel satuvad need lihtsalt pesutrumli ääres olevast kummitihendist läbi. Twitteris ringlev pilt on aga väga harukordne vaatapilt.

«Selline probleem saab tekkida vaid siis, kui pesumasinat kasutatakse aastaid väga tihti,» selgitas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles