Videoküsitlus: mis tööd noored teha tahavad ja kui palju nad selle eest palka küsivad?

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Viru hotellis noorte töömess «Suveks tööle». Postimees käis ja uuris, mis tööd noored suvel teha tahavad ja millist palka nad selle eest loodavad saada.

«Suveks tööle» töömess on eelkõige suunatud Tallinnas ja Harjumaal elavatele 13–18-aastasele noortele, kes soovivad saada esmast töökogemust, veeta tegus suvi töö- või praktikakohal ning saada töömaailmast targemaks.

Põhja-Eesti Rajaleidja keskuse karjääriüksuse juht Liis Süsmalainen sõnab, et messi korraldajaid on algusest peale kannustanud soov luua noorte tööotsinguteks ja tööeluga tutvumiseks soodne keskkond, sest igal kogemusel, olgu see töötamine, vabatahtlik tegevus või praktikasuvi, aitab noortel endast teadlikumaks saada. «Pikal teekonnal on need esimesed sammud töö- ja karjäärialaste unistuste elluviimiseks,» julgustab Süsmalainen kõiki noori.

Tänavu osales messil 40 noortele tööd, praktikavõimalusi või vabatahtlikku tööd pakkuvat ettevõtet ja noorsooühendust ning –organisatsiooni.

Vaata videost, mis tööd noored suvel teha tahavad ja millist palka nad selle eest loodavad saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles