Lufthansa jätab teisipäeval lennujaama streigi tõttu ära 800 lendu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa.
Lufthansa. Foto: Philip Lange/PantherMedia / Scanpix

Saksamaa lennufirma Lufthansa jätab lennujaamatöötajate streigi tõttu teisipäeval ära ligi 800 lendu, mis mõjutab umbes 90 000 lennureisijat.

«Homse streigi tõttu peab Lufthansa ära jätma 800 lendu kõigist 1600 kavandatud lennust, sealhulgas 58 pikamaalendu,» teatas Lufthansa seoses avaliku sektori töötajate otsusele palganõudmistel streik korraldada.

Lufthansa teatel peaks tavapärane lennukorraldus taastuma kolmapäeval.

«See on täiesti vastuvõetamatu, et ametiühingud peavad seda lahingut asjaga mitteseotud olevate reisijate arvel,» märkis Lufthansa personaliosakonna juht Bettina Volkens.

Tallinna Lennujaama meediajuht Priit Koff kinnitas Postimehele, et streik puudutab ka Tallinna reisijaid. «Tallinna lennujaamas on tühistatud kokku neli lendu - kaks saabuvad ja kaks väljuvat,» sõnas Koff ja lisas, et tühistatud on 13:50 väljuma pidanud Frankfurdi lend ja 18:00 väljuma pidanud lend.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles