Ikea tuleb välja veganitele mõeldud hot dog'iga (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vegan hot dog.
Vegan hot dog. Foto: Kuvatõmmis Ikea instagramist

Kes Ikeas käinud, see teab, et lisaks mööbli valimisele on võimalik poes ka einestada.

Ikea sööginurgas on kõige populaarsem toode lihapallid, vahendab The Independent. Nüüd teatas mööblipood Instagrami kaudu, et plaanib menüüsse tuua ka veganitele mõeldud hot dog’i.

Vegani hot dog’i hakatakse esmalt pakkuma Rootsi Malmös asuvas poes ning augustikuuks peaks uus toode jõudma ka teistesse Euroopa poodidesse.

«Igal aastal naudib 660 miljonit inimest Ikea toitu, mistõttu me näeme seda võimalusena propageerida järjest tervislikumat toitu, mis on kasulik nii inimestele kui ka planeedile,» sõnas Ikea toiduosakonna tegevdirektor Michael La Cour.

Ta kinnitab, et vegani hot dog on nii maitsev kui ka eetiline. «Meil pole mõtet luua inimestele jätkusuutlikumat toitu, kui see ei ole maitsev,» sõnas ta. «Vegani hot dog’iga saavad meie kliendid võimaluse valida keskkonnasõbralikuma toidu vahel.»

Kuigi hot dog saab olema 100 protsenti taimedest tehtud, ei saa Ikea toiduosakond veel väita, et prototüübi puhul on tegemist täiesti veganitootega, sest nad ei ole kindlad et lisaained, mida nad on kastutanud, on täiesti veganitele mõeldud.

Nad lisasid, et tööprotsess alles käib.

Varem on Ikea toiduosakond välja tulnud veganisõbraliku variandiga lihapallidest.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles