Galerii: Coca-Cola Plaza avas 500 000 euro eest uuendatud A. Le Coqi sviidi (1)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati 500 000 euro eest täieliku uuenduskuuri läbinud Coca-Cola Plaza A. Le Coq Sviit.

Täielikult uuenenud saalis on kokku 38 istekohta, mis tähendab, et 500 000 euro suuruse investeeringu juures panustati ühe istekoha loomiseks keskmiselt ligi 13 000 eurot, teatas kino.

«Selle eest saame aga nüüd pakkuda kõige parema tehnikaga kinoelamust riigi eksklusiivseimas kinosaalis, ülimugavaid istmeid, isikliku ekraani kaudu otse kinosaali snäkkide ja joogi tellimist ning hubast baariruumi,» ütles Forum Cinemase programmijuht Tõnis Lõhmus.

A. Le Coqi sviidi uuendus kestis kuu aega ning suurimaks muutuseks on täielikult ümber tehtud baariruum ning eritellimusel valminud istmed, millel on tõstetavad jalatoed, USB- laadijad ja eraldi ekraanid, millelt teenindust otse saali tellida.

Kõigi uuenduste taustal on aga samas A. Le Coqi sviidi hinnad langenud. Esmaspäevast neljapäevani saab pileti lunastada 13 euro eest, reedest pühapäevani 17 euroga. Nüüdsest on võimalik sviiti osta ka lapsepiletit (8 eurot) ning sviidis hakkavad toimuma ka ülimalt populaarsed Kreisid teisipäevad, mil kõik piletid saab kätte lapsepileti hinnaga. Kinoklubi liikmetele on hinnad veelgi soodsamad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles