Uute töötajate leidmine muutub soodsamaks ja efektiivsemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Uus töövahendusportaal Töö24.ee pakub ettevõtetele mitmeid uusi võimalusi, suunates töökuulutused Töö24.ee enda Facebooki gruppide kaudu väga paljude inimesteni. 

Rääkides personaliotsingust sotsiaalmeedias, on siiani peamiselt mõeldud töökuulutuse postitamist firma oma Facebooki lehele.

Tavaliselt pole aga lehe jälgijad kõige paremad kandidaadid vabale töökohale. Lisaks on paljudel firmadel nii vähe jälgijaid, et nad ei saa arvestada töökuulutuse orgaanilise levikuga.

Uus töövahendusportaal Töö24.ee aitab firmadel sotsiaalmeedia võimalusi täielikult ära kasutada. Lisaks tavapärasele portaalis kuulutamisele levitatakse kuulutust spetsiaalsetes Töö24.ee hallatavates Facebooki gruppides, mis on suurimad Eestis. Nõnda jõuab info vabast töökohast väga kiiresti väga paljude inimesteni. 

Ühe kuulutusega kasvõi 400 000 Facebooki liikmeni

Vaatame lähemalt, kuidas uue töötaja otsimine toimub. Kui kuulutus on Töö24.ee portaali sisestatud, tuleb valida Facebooki grupid, kus ettevõte soovib oma töökuulutust jagada.

Üks kuulutus võib Töö24.ee-ga seotud Facebooki gruppide kaudu jõuda üle 400 000 Facebooki liikmeni. Täpsemaks suunamiseks saab valida mõne konkreetsetest gruppidest, nagu «Töökuulutused Eestis», «Töökuulutused Pärnus», «Töökuulutused Tartus» või teised. Veelgi täpsemat suunamist võimaldavad piirkondlikud ja kohalikud grupid, aga ka otsingu piiritlemine vanuse järgi. Lähemas tulevikus lisanduvad valikusse ka ametite ja majandusvaldkondade filtrid.

Töökuulutusi jagatakse Töö24.ee süsteemi poolt automaatselt vastavatesse Facebooki gruppidesse. Tööandja ei pea ise midagi tegema, kogu jaotustöö tehakse tema eest. 

Töö24.ee aitab ettevõtjal leida töötajaid ka ilma avalikku töökuulutust üles panemata. Selleks tuleb ainult luua firmale portaalis konto. Seejärel piisab sisselogimisest, et sirvida tööotsijate CV-sid. Otsingud Töö24.ee andmebaasis on tööandja jaoks tasuta.

Kulutad vähem, leiad rohkem

Töö24.ee pakub ettevõtetele mitmes mõttes soodsamat lahendust. Esiteks on väiksem töökuulutuse algne jagamishind. Teiseks on tunduvalt väiksem ka kontaktihind, sest ühe postitusega jõutakse palju suurema hulga inimesteni.

Algsed kulutused töötaja leidmiseks on nüüd tõesti madalad. Töö24.ee portaalis saab kuulutuse lisada ainult 14 euroga, mis on mitu korda soodsam kui teistes töövahendusportaalides.

Üsna tihti ei leia väikesed ja keskmised ettevõtted suurtest portaalidest ühekordse otsinguga sobivat töötajat üles. Samas, mida kõrgemalt firmas töötajaid hinnatakse, seda pikemalt ollakse valmis teda otsima.

Tänu madalamatele kuludele saab Töö24.ee portaalis pikendada otsingut kasvõi mitme kuuni. Tänases olukorras on see arvestatav eelis, sest tööotsimisperioodid muutuvad üha pikemaks.

Tegime parema tööportaali

Idee uudse tööportaali loomiseks tekkis juba 2015. aastal, kui Töö24.ee asutajad olid ise selles olukorras, et pidid kiiresti leidma uusi töötajaid oma ettevõtetesse ja samal ajal soovisid alustada tehnoloogiaettevõtte loomisega. Vaadati mitmeid portaale, kuid avanenud pilt tegi üsna nõutuks. Kuni mitmesaja eurone tasu, mida küsiti vaid ühe töökuulutuse lisamise eest, tundus väikefirma jaoks põhjendamatult suure väljaminekuna.

Uue portaali loomise lükkas käima omanike idee kasutada töötaja leidmiseks  tavalisele veebilehele lisaks Facebooki gruppe. Arendustööde käigus on hiljem selgunud, et sarnaseid lahendusi võib maailmast leida veel, näiteks Rootsist, kuid töövahenduse alal on Töö24.ee esimene omalaadne teenus nii Baltikumis kui ka Eestis.

Töö24.ee on täielikult Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Uuendusliku firma põhiliseks eesmärgiks on arendada kvaliteetseid personaliteenuseid ning toetada sel moel Eesti ettevõtteid. Teenitav kasum investeeritakse teenuste arendamisse Eestis ning pikas perspektiivis mõeldakse ka lähiturgudele laienemisele.

Mis saab tulevikus? Aasta-kahe pärast lisandub portaalile koolituste osa, mille kallal käib juba praegu vilgas töö. Sellega soovitakse pakkuda tööotsijatele võimalusi oma oskuste täiendamiseks. Samas avavad koolitused ettevõtetele uusi võimalusi soovitud spetsialistide leidmiseks.

Eesmärk on luua jätkuva arendustegevusega niisugune tööportaal, mis aitab tööandjatel leida sobivaid töötajaid. Ühtlasi soovib Töö24.ee igati abistada tööotsijaid uue ja parema töökoha leidmisel. 

Paljud kliendid on uue töövahendusportaaliga rahul

«IT-sektoris uute töötajate leidmine on tööturu nõudluse ja pakkumise tõttu raskendatud. Töö24 abil jõuavad meie töökuulutused sadade tuhandete inimesteni, mis suurendab tõenäosust sobivaimate töötajate leidmiseks.»

Edik Must, Digifi Eesti, IT-juht

«Töö24 on usaldusväärne abimees uute töötajate leidmisel. Töökuulutuse lisamine ja selle eest tasumine käivad kiirelt ning kuulutus aktiveeritakse koheselt. 100% rahulolu!»

Arro Vahtra, A1000 Market, projektijuht

«Pädevaid spetsialiste on tänasel päeval raske leida, sest hea majandusolukorra tõttu on paljud töötajad oma praeguse tööga rahul ja parasjagu uut tööd aktiivselt ei otsita. Töö24 abil jääme silma ka passiivsetele tööotsijatele, kes õige pakkumise korral on nõus töökohta vahetama!»

Toomas Orula, Estonian Wood Export, müügijuht

«Teenust on mugav kasutada, klienditugi sõbralik ja vastutulelik ning iseteeninduskeskkond on loogiliselt üles ehitatud. Meie kogemus näitas, et Töö24.ee teenuse abil, eelkõige Facebooki postitustega, on võimalik jõuda ka nende kandidaatideni, kes küll aktiivselt tööd ei otsi, kuid on uutele pakkumistele avatud.»

Kristiina Selter, Stockmann AS, personalispetsialist

Tutvu teenusepakettidega ja leia oma firmale sobiv

Basic pakett

- Töökuulutuse lisamine Töö24.ee tööportaali

- Töökuulutuse jagamine Töö24.ee Facebooki lehel

- Kuulutus jõuab ~12 000 inimeseni

14 € / 19 € (14 päeva / 28 päeva)

Premium pakett

- Töökuulutuse lisamine Töö24.ee tööportaali

- Töökuulutuse jagamine Töö24.ee Facebooki lehel

- Töökuulutuse jagamine Töö24.ee töökuulutuste Facebooki gruppides

- Esiletõstetud töökuulutus valdkonnapõhises otsingus

- Kuulutus jõuab 100 000200 000 inimeseni

54 € / 59 € (14 päeva / 28 päeva)

Vip pakett

- Töökuulutuse lisamine Töö24.ee tööportaali

- Töökuulutuse jagamine Töö24.ee Facebooki lehel

- Töökuulutuse jagamine Töö24.ee töökuulutuste Facebooki gruppides

- Töökuulutuse jagamine Eesti suurimates Facebooki gruppides

- Esiletõstetud kuulutus valdkonnapõhises otsingus

- Esiletõstetud töökuulutus Töö24.ee tööportaali esilehel

- Kuulutus jõuab 220 000400 000 inimeseni

94 € / 99 € (14 päeva / 28 päeva)

* Hindadele lisandub käibemaks.

Filtreerimine

Tööandja saab ise valida, millistesse gruppidesse ta soovib oma töökuulutust lisada.

1. Asukoha järgi (näiteks «Töökuulutused Eestis», «Töökuulutused Tartus», «Töökuulutused Pärnus»);

2. Vanuse järgi (näiteks on meil olemas 2 noortele suunatud gruppi, millest üle 40 000 liikme moodustavad 1627aastased «Eestlaste kolmnurk» ja «Eestlaste livestream»;

3. Ameti või valdkonna järgi (arendusjärgus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles