Kodu kesklinnas Pae tänaval: kinnisvaraportaale eksitav asukohainfo ei morjenda (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinisvaraportaalides märgitakse tihti korteri asukohaks mõni lähedal asuv atraktiivsem linnaosa.
Kinisvaraportaalides märgitakse tihti korteri asukohaks mõni lähedal asuv atraktiivsem linnaosa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kinnisvaraportaalides pole sugugi harv kohata kuulutusi, kus Lasnamäe alguses asuvat pinda reklaamitakse välja kesklinnakorterina või märgitakse Harkus asuva maja asukohaks Nõmme.

Koduotsijale võib selline olukord segadust tekitada, kuid portaalide sõnul on muudatuste tegemine komplitseeritud, vahendab ERR uudised.

Kv.ee ja Soov.ee portaalijuht Tarvo Teslon kommenteeris olukordi, kus kinnisvaramüüja objekti asukoha kuulutusse eksitavalt kirja paneb, et seda tehakse üksikutel juhtudel ning põhjused on praktilised.

«Linnaosade ja linnade piirid on kohati suhteliselt vägivaldsed ja ega koduotsijaid ei pruugi teadagi, millist tänavat pidi linna või linnaosa piir kulgeb. Ja kas siis teisel pool tänavat on halvem elada? Tavaliselt ju mitte,» sõnas ta.

Loe lähemalt ERR uudistest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles