Talveaeg toob muudatusi Elroni sõiduplaanidesse (1)

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses talveajale üleminekuga muutuvad Elroni sõiduplaanid. Muudatused on tingitud rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaanide muutumisest.

Alates pühapäevast, 29. oktoobrist on muudatusi nii Ida-, Lääne-, Kagu- kui ka Edelasuuna sõiduplaanides. Olulisim muudatus puudutab õhtust Narva-Tallinn reisi nr 227, mis hakkab võrreldes tänasega väljuma pisut rohkem kui tund hiljem, startides Narvast kell 19:32 (seni kell 18:18). Taas on sõiduplaanis tagasi Pääsküla pärastlõunased reisid nr 714 ja 717 ning õhtune reis nr 726.

Läänesuunal jätkuvad raudteeremondid Vasalemma-Riisipere lõigul kuni 10. novembrini. Tööpäeviti on Tallinn-Riisipere liinil mõlemal suunal kolm reisi Keila-Riisipere lõigul asendatud bussidega. Nädalavahetustel – 29. oktoobril ning 4. ja 5. novembril – on samal lõigul asendatud bussidega kõik Tallinn-Riisipere liini reisid.

Täpsed sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt elron.ee/avaleht/soiduplaan.

Seoses sõiduplaanide korrigeerimisega muutuvad ka osade reiside väljumisteed nii Balti jaamas kui ka Tartu jaamas.

Täpsem info on leitav Elroni kodulehelt elron.ee/peatused.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles