PPA pikendab Tammsaare ning Pinna teenindussaalide lahtiolekuaegu

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroo P. Pinna tänaval
Politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroo P. Pinna tänaval Foto: Eero Vabamägi

Oktoobrist on Politsei-ja Piirivalveameti Põhja prefektuuri Pinna ja Tammsaare teenindussaal dokumenditaotlejatele kahel nädalapäeval avatud tund aega kauem.

Pinna teenindus on esmaspäeviti avatud ajavahemikul 9-18 ning ülejäänud tööpäevadel tavapärastel kellaaegadel 9-17. Tammsaare teeninduses pikendatakse lahtiolekuaega kolmapäeval, mil teenindus on avatud 9-18. Teistel tööpäevadel teenindatakse kliente jätkuvalt ajavahemikul 9-17.

Lääne-Harju politseijaoskonna juhi Veiko Randlaine sõnul otsustati klientide paindlikumaks teenindamiseks kahel nädalapäeval pikendada teenindussaalide lahtiolekuaegasid. «Lahtiolekuaegade pikendamisega loodame lihtsustada eelkõige nende inimeste teenindussaalide külastust, kes tulevad vahetama passi või ID-kaarti ning kel töö ei võimalda seda teha tööpäeva keskel,» selgitas Randlaine.

Isikut tõendava dokumendi taotlusprotsessi kiirendamiseks käivitus juunis e-taotluskeskkond, mis võimaldab taotleda Eesti kodanikel ID-kaarti elektroonselt. Nii peab inimene teenindussaali kohale tulema vaid ID-kaardi kättesaamiseks, milleks soovitab PPA teenindusaeg broneerida nende veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles