4 populaarset sisustuseset, mis tõstavad su kodu väärtust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valged köögikapid lisavad ruumi rohkem avarust.
Valged köögikapid lisavad ruumi rohkem avarust. Foto: SCANPIX

Kodu müükipanemine on küll raske, kuid vahel võib raskemaks osutuda hoopis kodule ostja leidmine.

Kinnisvaraga tegelev ettevõte Trulia jälgis eelmisel aastal müüdud kinnisvara väljanägemist ning tegi sealt mõned järeldused, vahendab today.com. Nimelt avastas ettevõte, et kodu mahamüümisel tuleb kasuks neli sisustuseset.

Kvartsist töötasapind köögis

Kuigi ka marmorist tasapind on ilus, tuleb võitluses parima köögitasapinna materjali nimel võitjaks siiski kvarts. Kuigi kvartsist tasapind on esialgu kallim, siis on seda lihtsam puhastada, sest sel on vähem poore ja see ei määrdu nii kergesti. Ka uuringust selgus, et kodud, mille köögis oli kvartsist tööpind, olid ostjate seas kolm korda populaarsemad.

Tavaline vann

Kuigi jalgade peal seisvad vannid on ilusad ja luksuslikud, siis eelistavad inimesed siiski tavalist vanni, mis tekitab spaatunde.

Vann. / Scanpix
Vann. / Scanpix Foto: SCANPIX

«Metroo» plaadiga kaetud köögi tasapinna sein

Nn metrooplaadiga kaetud köögi tasapinna tagune sein muudab köögi moodsaks. Ühtlasi on moes katta köögi tasapinna tagune sein ka korvipunutise mustriga plaadiga.

«Metroo» plaat köögi tasapinna taguses seinas. / Scanpix
«Metroo» plaat köögi tasapinna taguses seinas. / Scanpix Foto: SCANPIX

Valged köögikapid

Koduomanikud tahavad, et nende kodus oleks ere ja õhk liiguks. Sellise välimuse aitavad köögis luua valged köögikapid. Trulia ettevõttes töötavad eksperdid soovitavad enne kodu müümist võõbata vanad kulunud ja mustad köögikapid valge värviga üle.

Uuring leidis ühtlasi, et puitpõrand on populaarsem kui vaip ja gaasipliidid on ostjale atraktiivsemad kui elektripliidid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles