Kooliks valmis? Viimase hetke kooliostude ABC

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik
Martti Hallik ja Liina Ariadne Pedanik Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

Kuna 1. septembrini on jäänud vaid loetud päevad ning teadagi jäetakse paljud kooliostud just viimasele minutile, siis pani Solaris Keskus kokku rea häid pakkumisi, mis oleks sõbralikud vanemate rahakotile, kuid pakuks samas rõõmu ka tulevastele õppuritele.

1.–3. septembrini Tallinnas Solaris Keskuses toimuv koolilaat pakub mitmetes kauplustes suuri soodustusi ning lisaks oodatakse noori ka huviringide töötubadesse. Kuna reedel saavad paljud õpilased klassijuhatajalt täpse nimekirja, mida algavaks kooliaastaks soetada, siis on selle abil mugav kõik ostud ühes kohas ära teha.

Toome välja ka enda soovitused ja parimad pakkumised:

1) Kirjutusvahendid, vihikud, värvid, koolikotid

•       Eesti üks suurem koolikaupade müüja, Apollo raamatupood pakub just neid koolikaupu, mis on ka paljude pedagoogide soovitusnimekirjades. Soetada saab eeskätt kvaliteetseid ja vastupidavaid kaubamärke ning mugavaid ja ergonoomilisi koolikotte. Lisaks läheb Apollos ostlejate vahel loosimisse kümme Tervise Paradiisi perepaketti.

•       Tiger pakub äratuntava skandinaavialiku stiili ja armsate loomapiltidega koolikaupa alates koolikottidest kuni kustukummideni.

Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

2) Vinged tehnikavidinad

•       Kindlasti algab uus kooliaasta paljude laste jaoks sooviga soetada ka mõni uus tehnikavidin – olgu selleks siis kõrvaklapid, telefon või koguni uus arvuti. Solaris Keskuses värskelt uksed avanud iDeal on selleks õige koht, sest ainuüksi Mac’i arvutiteid saab sealt koguni 200 eurot soodsamalt soetada.

 

3) Ägedad riided ja jalatsid

•       Selleks, et kooliaasta stiilsete ning soojade riietega vastu võtta, on Watch Wear’i kaupluses trendikad SWAYS, Happy Socks ja Rivieras kaubamärgid koolilastele kuni -30% soodsamad.

Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

4) Prillid ja tervis

•       Koolilastele teevad häid pakkumisi ka prillipoed Efektoptika ning Pere Optika. Efekt Optika pakub raamide ostmisel kaasa tasuta klaase ning Pere Optika juures osteldes saad Incredible prillid soetada 50 eurot tavapärasest soodsama hinnaga.

•       Kuna sügis on tulekul ja koolistress vajab varakult peletamist, on Aphotekas kõik noorte ilu- ja tervisetooted 50 protsenti odavamad.

Tutvu kõikide pakkumistega siin.

Foto: Marek Metslaid, Patrik Tamm

Millega aega sisustada?

Lisaks koolikaupade soetamisele saab Solaris Keskuses tutvust teha ka erinevate Tallinna huviringidega, mis lubavad lastel kätt proovida ning näha, kas ringi näol oleks tegemist millegagi, millega koolist üle jäävat aega sisustada.

Eesoleval nädalavahetusel saab uudistada järgnevaid huviringe:

02.09 - Kell 12-16

OGOGO huvikool (robootika)

Loovustuba (meisterdamise töötuba väikestele)

Sally Stuudio (kunstitöötuba)

Baltal 3D-printimine

03.09 - Kell 12-16

OGOGO huvikool (robootika)

Loovustuba (meisterdamise töötuba väikestele)

Baltal 3D-printimine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles