Pood müüs koerakrõbinaid lastele mõeldud küpsiste pähe

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooby Doo koertele mõeldud krõbinad.
Scooby Doo koertele mõeldud krõbinad. Foto: nbcnews.com

Austraaliast pärit ema ostis ekslikult poest lastele koerakrõbinaid ja pakkis need lõunaks kaasa.

Austraalias Sydneys elav ema Tania Toomey ostis lastele paki «Scooby Snacks» koerakrõbinaid kohalikust toidupoest Woolworths, vahendab nbcnews. Naise sõnul viitas pakendil olev tuntud multikast pärit koer Scooby Doo lastele mõeldud toidule, ühtlasi asusid koertele mõeldud krõbinad poes küpsiste vahekäigus.

Scooby Doo koertele mõeldud krõbinad.
Scooby Doo koertele mõeldud krõbinad. Foto: nbcnews.com

Ta kirjutas Woolworthsi Facebooki-lehele, tõdedes, et tegi eksituse poes, kuna koerte krõbinad asusid samas vahekäigus küpsistega. «Ma ostsin need küpsiste vahest,» kirjutas ta. «Ma pakkisin need oma lastele kooli lõunaks kaasa ja koju tulles ütlesid nad mulle, et need on rõvedad. Lähemal vaatlusel selgus, et tegemist on koertele mõeldud krõbinatega.»

Toomey sõnul püüdis ta ühendust võtta otse poe klienditeenindusega, kuid see suunas ta kaebust kirjutama tagasisidepaberile.

Pood aga lükkab ümber naise väite, et koertele mõeldud krõbinad on küpsiste vahekäigus. Nende sõnul asuvad krõbinad lemmikloomade vahes.

Krõbinad on kondikujulised ja pakil on kirjas, et need parandavad nahka ja karva.

Toomey postitusele on tulnud küll hulk vastuseid, kuid enamik neist on lõõpiva sisuga. «Ilmselt parem toit kui enamik näksimiseks mõeldud toitu. Eriti kui oled terve päev kollideks riietanud inimesi taga ajanud,» kirjutas üks. «Nüüd need lapsed kaevavad auke ja sügavad kõrvatagust,» vastas teine.

Osa kasutajaid leiab siiski, et naisel on igasugune õigus pahameelt tunda, sest pakk näeb välja nagu populaarne multikakoer Scooby Doo ja pakendi disain viitab lastesõbralikkusele.

Kuigi pakil on kirjas «lemmiklooma toit», tuleb välja, et Toomey ei ole ainus, keda multikategelasega kaunistatud pakend segadusse on ajanud.

Juunis tegi Uus-Meremaalt pärit abielupaar sama vea, sest nende kohalik pood oli pannud koerakrõbinad krõpsude vahekäiku.

Eestis juhtus hiljuti sarnane lugu, kui Rakvere ööjooksul pakutud auhinnakotis lisaks kõigele muule kassikrõbinad olid ja nii mõnigi võistleja neid pähklite pähe sõi. Loe lähemalt: Kassikrõbinad kinkekotis tekitasid lõbusat elevust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles