Tasuta jäätisest disainilaadani: vaata, mida toob koolieelne nädalalõpp Tallinnas

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1230K kokkupandav disainmööbel
1230K kokkupandav disainmööbel Foto: Kristi Vaikmets / Fotokaader OÜ

Kooli alguseni on jäänud loetud päevad ning sel puhul toimub Tallinna kesklinnas Solaris keskuses mitmeid üritusi, kus saab osaleda erinevate huvikoolide töötubades, maiustada tasuta jäätisega ning tutvuda kohalike moedisainerite loominguga.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul on üsna tavaline, et kooliasjade soetamine jäetakse viimasele minutile, et nautida suve nii pikalt kui võimalik. “Kuna paljud kooliriided ja kirjatarvikud tahavad aga siiski täiendamist, siis oleme nii vanematele kui ka lastele kokku pannud spetsiaalse programmi koos eripakkumistega,” rääkis Kullo.

Nii toimubki Solaris keskuse aatriumis sel nädalavahetusel suur disainilaat, kus saab tutvuda Eesti parimate lasteriiete- ja mööblidisainerite loominguga. Samuti on kohal huvikoolid, kes lastele põnevaid tegevusi korraldavad.

Ben & Jerry’s pakub Solarises tasuta jäätist
Ben & Jerry’s pakub Solarises tasuta jäätist Foto: Solarise keskus

Nädalavahetuse programmi juhatab sisse sel neljapäeval, 24.08 kell 14-17 toimuv suur Solarise jäätisepäev, kus jagatakse kõigile tasuta Ben & Jerry’s jäätist.

Nädalavahetuse mõlemal päeval kell 12-16 toimuvad ka koostöös Tallinna Spordi- ja Noorsooametiga järgmised töötoad:

LAUPÄEVAL

Creative Space animatsiooni töötuba. Siia on oodatud meisterdama kõik animatsioonihuvilised – oodatakse nii neid, kes pole varem animatsiooniga kokku puutunud, aga ka neid, kes on juba ise mõne multifilmi teinud ning tahavad proovida uusi tehnikaid ja oma oskusi lihvida.

PÜHAPÄEVAL

Creative Space animatsiooni töötuba

OGOGO robootikaring. Töötuba on mõeldud 6-15-aastastele lastele, kes on huvitatud robootikast ja programmeerimisest. Huvikooli eesmärk on kasvatada noori insenere, kes loovad uusi tehnoloogiaid ja õpivad seda rakendama. Robootikakool aitab lastes arendada loogilist mõtlemist, kaasaegsete seadmetega töötamist, nende ühendamist ning lisaks ka meeskonnatööd.

Infelt. Selles töötoas saab tutvuda uudse vildist kokkukäiva mänguasjaga Feltive, mille mooduleid saab omavahel voltides ühendada. Moodulitest saavad lapsed ise erinevaid 2D ja 3D kujundeid ehitada.

Solaris keskusesse seab end nädalavahetuseks sisse ka suur Eesti lasterõivaste ja mööbli disainilaat. Kaubaga saab tutvuda kella 10-21-ni.

Mimi Disaini teeb mugavaid riideid nii tüdrukutele kui ka poistele
Mimi Disaini teeb mugavaid riideid nii tüdrukutele kui ka poistele Foto: Solarise keskus

Mimi Disain. Eestis disainitud ja toodetud looduslikest kangastest lasterõivad kuni kümneaastastele poistele ja tüdrukutele. Mimi Disaini iseloomustavad omapärased lõiked, mis on inspireeritud täiskasvanute moest, olles samal ajal praktilised ja mugavad.

Kleidi Kodust leiavad kleidukesi nii suured kui ka väikesed preilid
Kleidi Kodust leiavad kleidukesi nii suured kui ka väikesed preilid Foto: Solarise keskus

Kleidi Kodu. Üdini naiselik ema-tütre ettevõte, kus osava ema käe all valmivad romantilised ja klassikalised rõivad peamiselt tütarlastele, aga ka naistele. Meisterdatakse kleite, mantleid, jakke, seelikuid ja pluuse. Ainus riideese, mida Kleidi Kogust ei kindlalt leia, on püksid.

Pengu. In Kids vastutab soojemate rõivaste eest
Pengu. In Kids vastutab soojemate rõivaste eest Foto: Solarise keskus

Pengu. In Kids. uus Eesti lasterõivaste disainerbränd. Kollektsiooni kuuluvad sulemantlid ja –joped ning pehmed alpaka ja villasegu lõngast mütsid, sallid ja kindad.

1230K. Andres Almazovi disainitud cross lock toolid ja lauad ei vaja ühtegi kinnitusvahendit, neil on kaitstud disainilahendus ja valmistamise ainuõigus. Disainmööbel on valmistatud käsitööna kasevineerist ja viimistletud looduslike OSMO õlidega, mis on ohutud inimestele, loomadele ja taimedele.

Lisainfo ja ajakava leiab SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles