9 vähetuntud unistuste töökohta

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videomängude proovija peab tähelepanu pöörama videomängu vigadele.
Videomängude proovija peab tähelepanu pöörama videomängu vigadele. Foto: Scapix

Nii mõnigi televiisori sõber sooviks, et teleri vaatamise eest saaks ka palka. See ei olegi aga väga võimatu soov, sest selline töökoht on täiesti olemas, vahendab Business Insider.

Nimekiri töökohtadest, mis tunduvad liiga head, et olla tõsi:

Šokolaaditeadlane

2014. aastal otsis Cambridge'i ülikool šokolaaditeadlast, et uurida, kuidas saaks šokolaad säilitada kuju ja maitse ka kõrgel temperatuuril. Tegemist on väga sobiva ametiga maiasmokkadest teadlastele.

Reisivad õllejoojad

Mis oleks, kui sulle makstakse palka, et ringi reisida ja õlut juua? 2016. aastal otsis Smithsonian just sellist inimest. Kandidaadid pidid olema professionaalsed ajaloolased ja teadlased.

Vesiliugude testijad

Kui soovid töökohta, kus saaksid tunda end kui laps, siis vaata, kas mõni veepark otsib töölisi. Ühel õnnelikul tudengil õnnestus saada endale 2013. aastal töökoht, mille ülesanne oli testida Türgi ja Egiptuse veeliumägesid. Testija kogupalk oli 30 000 dollarit.

Lego klotside ehitajad

Kui Lego klotsidest asjade ehitajaks saamine on sinu unistuste töö, siis tuleks sul nendega ehitamist harjutama hakata. Fast Company veebileheküljele teadaolevalt on maailmas vaid 40 Lego klotsidest asjade ehitajat maailmas. Ehitajate tööülesanne on ehitada elusuuruses või suuremaid mudeleid või disainida Legolandis dekoratsioone.

Kassikohvikute omanikud

Kassikohvikud koguvad Jaapanis järjest rohkem populaarsust. Kliendid tulevad kohvikusse kohvi jooma ja saavad samal ajal kasse paitada. Kui sulle meeldiks pidada kohvikut koos väikeste karvaste sõpradega, siis võid proovida selle trendiga kaasa minna.

Videomängude proovijad

Videomängud on suur äri. Selleks, et see äri edasi areneks, on vaja inimesi, kes teeniksid elatist videomänge proovides. Tööülesannete hulka kuulub lisaks videomängude mängimisele ka mängudes olevate vigade märkamine.

Koerte surfamisinstruktor

Tuleb välja, et vanale koerale saab siiski uusi trikke õpetada. Nimelt on tekkinud töökohti inimestele, kes oskaksid koertele surfamist õpetada. Treener võib õpetada nii koera ja selle omanikku kui olla ka ainult koerte õpetamisele spetsialiseerunud.

Professionaalsed televiisorivaatajad

On olemas töökoht, mis maksab palka televiisori vaatamise eest. Selliseid töötajad on väga hinnas telesaadete või uudistesaadete analüüsiks.

Panda lapsehoidja

Mõni õnnelik pandaarmastaja saab töötada pandapoegade eest hoolitsejana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles