Tere, kool! Vaata, millisesse huviringi võiksid lapse sel sügisel panna

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Solaris.ee

Sel laupäeval ja pühapäeval alates kell 12 on kõik lapsed ja nende vanemad oodatud Solaris Keskusesse, kus saab lisaks koolikaupade soetamisele osaleda ka põnevates töötubades ning ise järgi proovida, kas lapsele võiks huvi pakkuda robootika-, animatsiooni- või mõni muu huviring.

Solaris Keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul on huviharidusel lapse vaimsete, füüsiliste ja sotsiaalsete oskuste arengul määrav roll. “Selleks, et laps leiaks endale just selle õige ringi või hobi, olemegi kokku kutsunud pealinna vahvamad huvikoolid, kes tulevad kohale ja näitavad lausa kolmel järgneval nädalavahetusel ette, mida põnevat nende juures teha saab,” selgitas Kullo ning lisas, et nii on lastel ja ka vanematel lihtsam otsust teha, millise huvikooliga liituda. 

“Ühelt poolt tahame enne pikka ja väsitavat kooliaastat pakkuda nii lastele kui ka vanematele mõnusat ühist ajaveetmist, aga teisalt on see hea võimalus praktiliste kooliasjade soetamiseks, sest samal ajal kui lapsed meisterdavad, on vanematel piisavalt aega, et poodides ringi vaadata,” lisas Kristiina Kullo.

Laupäeval, 19.08 ja pühapäeval, 20.08 kell 12-16 saab Tallinnas Solaris Keskuses (Estonia puiestee 9) tutvuda järgmiste huvikoolidega:

Täpsem ürituste kava: https://www.solaris.ee/koolilaat/

Robootikakool OGOGO 

Solaris Keskuses toimuv töötuba on mõeldud 6-15-aastastele lastele, kes on huvitatud robootikast ja programmeerimisest. Huvikooli eesmärk on kasvatada noori insenere, kes loovad uusi tehnoloogiaid ja õpivad seda rakendama. Robootikakool aitab lastes arendada loogilist mõtlemist, kaasaegsete seadmetega töötamist, nende ühendamist ning lisaks ka meeskonnatööd.

Vaata Robootikakool OGOGO kohta lisainfot SIIT

Foto: Solaris.ee

Nukufilmi Lastestuudio

Töötuppa oodatakse alates seitsmeaastaseid lapsi, kuid koos vanematega võivad multikate tegemist katsetama tulla ka nooremad. Tegemist on Eesti esimese ja seni suurima õpikeskkonnaga, mis on loodud animatsiooni huvihariduse süvendatud omandamiseks. Õpitakse animatsiooni põhitõdesid, tutvutakse selle erinevate liikidega ning tehakse filmiprojekte. Animatsioon on väga mitmekülgne ühendades endas erinevaid kunstialasid nagu kirjandus, kujutav kunst, draama, fotograafia ja butafooria. Animafilmi tegemine õpetab meeskonnatööd, aga ka oskust individuaalselt töötada. Solaris Keskuses saab proovida animeerida päris nukufilmi nukku, meisterdada ja joonistada ise oma tegelasi ning need hiljem kaamera ja arvuti abil liikuma panna. Igale osalisele saadetakse hiljem tema tehtud filmiklipi ka e-postile.

Vaata Nukufilmi Lastestuudio kohta lisainfot SIIT

Foto: Solaris.ee

Loovustuba

Siia on oodatud nii beebid, väikelapsed kui ka kooliealised. Töötoas meisterdatakse miniraamatuid, kujundatakse ja kaunistatakse, maalitakse vitraaže ning joonistatakse. Loovustoas saavad lapsed arendada käelist tegevust, mis toetab nii kõne ka kehalise liikuvuse arengut.

Vaata Loovustoa kohta lisainfot SIIT

Foto: Solaris.ee

Lastemuuseum Miiamilla 

Lastemuuseumi töötas saavad meisterdamisega hakkama lapsed alates neljandast eluaastast. Tallinna Linnamuuseumi ühe osana töötavas huvikoolis saab mängida ja osaleda erinevates muuseumitundides, mille läbivaks teemaks on sõprus. Töötoas saab meisterdada lennuki, millega maailma avastama sõita.

Vaata Lastemuuseum Miiamilla kohta lisainfot SIIT

Foto: Solaris.ee

Huvikool Optimum Semper

Huvikoolis õpetatakse inglise, eesti ja vene keelt nii väikelastele (alates 3. eluaastat) kui ka noortele (kuni 16. eluaastani.). Lisaks saab osaleda teatri- või kunstiringis. Töötoas “English is fun!” näevad lapsed, et inglise keele õppimine mängides on vahva ja lõbus. Kell 13 oodatakse Solaris Keskusesse 5-8–aastaseid ja kell 14 9-12–aastaseid lapsi. 

Vaata huvikool Optimum Semper kohta lisainfot SIIT

Foto: Solaris.ee
Copy
Tagasi üles